AKTUELNO

I ona je priznala zbog čega se kaje!

Današnju emisiju radija "Amnezija" obeležili su bračni par Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović svojim gostovanjem. Oni su otkrili svašta o sebi, a na kraju je Milan Milošević upitao zbog čega se kaju.

Foto: Televizija Pink

Sloba je odmah priznao da mu je krivo što nije neke stvari rešio sa Kristinom pre nego što je ušao u Zadrugu.

To je nešto što bih voleo da sam rešio pre ulaska ovde, Kija to nije zaslužila. Kajem se zbog tih svađa, psovki, sve je ovde igra i ništa ne treba shvatati ozbiljno. Što sam dozvolio da mislim da mogu svi da mi sude, shvatam to kao neiskustvo, ovde su nas izdominirali ljudi koji su bili nekoliko puta u rijalitiju. Ja sam osoba napolju koja ne pamti kad je opsovala, ona se na mene najviše ljutila što neću da se svađam sa njom. To mnogo zameram sebi - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

I Kija je otvorila dušu pa rekla da li se kaje zbog nečega, a Milana je zanimalo da li joj je bilo gore da gleda Slobinu prevaru napolju ili unutra.

Gore mi je kad sam videla sve to uživo. Ne možete ni da zamislite taj osećaj. Sve je bilo jako teško. A druga dimenzija je kad gledaš to spolja, kao da nikad neće izaći iz te kutije. Tek poslednjih mesec dana sam uvidela mnoge stvari i ne kajem se što sam došla, jer se sve desilo sa razlogom i pomoglo mi je i da shvatim neke stvari i da prebolim, da se suočim sama sa sobom, sa njim i svetom. Bilo je zaista teško, ali još šest dana i preživela sam i to - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Šta su još ispričali, pogledajte  u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'