AKTUELNO

Istina izašla na videlo.

S obzirom na to da je za zadrugarima je veoma burna nedelja, oni su večeras imali priliku da odgledaju snimke koje su obeležile prethodne dane u rijalitiju "Zadruga". Nakon što je održana poslednja žurka u Beloj kući, između Lune Đogani i Slobodana Radanovića je došlo do žestoke svađe, zbog toga što je blogerka pravila ljubomorne scene sa Markom Miljkovićem.

Foto: Printscreen Youtube

Ukućani su imali priliku da odgledaju video-snimke koji svedoče šta se zapravo desilo te večeri, kako oni ne bi poricali šta su govorili jedni o drugima. Na snimku se jasno vidi da je Luna rekla da je "bolja u svakom smislu od Kije", što je ona poricala, kao i to da je Marka zvala da dođe do nje dok su bili u kazinu.

Izvini Kristina, zaboravila sam da sam to rekla. Ne sećam se da sam rekla da sam bolja od nje u svakom smislu. Nisam mislila to što sam rekla, to je bilo više da se napravim bitna. Bila sam kul to veče, pre onoga sa Slobom ništa loše nisam uradila, zezala sam se. Video si Marko da si mi pokazala srednji prst i da je bila šala, to nije bilo prikladno. Drugi klip, pričali smo o Slobi. Tu sam rekla da sam bolja, stvarno ne mislim to, to je bila šala. Marko je rekao:  "Nemoj da bude ljubomoran", ja sam rekla nema šta da bude ljubomoran, mi nismo zajedno - prepričavala je Luna, a onda se ukljičio Sloba:

Foto: Printscreen Youtube

Ti si njemu rekla dođi kad popiješ piće, i on ti je onda pokazao ku*ac - rekao je on, dok je to Luna negirala.
Ona misli da sam ja majmun. Prija joj to, ku*ka - komentarisao je Sloba dok je gledao snimak.

Upravo zbog ovoga je zadrugarima pušten snimak po drugi put i ukućani su se uverili da je bilo upravo onako kako je pevač rekao. Blogerka se pravdala da se toga ne seća, a onda je prokomentarisala da između nje i Marka nije pao poljubac niti da je postojalo bilo kakvih emocija.

Niti ja njega privlačim, niti... Ja sam već objasnila... Moram samo da objasnim ovom gospodinu što cokće, da prevrće očima, jer on nema pravo na to nakon današnje emisije. Ti si se danas poslednji put popišao po meni. Ti si se izigrao sa mnomi sa mojim osećanjima. Ti si jedan lažov, ti nemaš nikakve emocije. Ti imaš poremećaj u glavi - vikala je Luna na Slobu.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: KIJA I LUNA SLOŽNIJE NEGO IKAD: Sloba je krivac za sve, on je kukavica! Evo šta kažu o POMIRENJU sa njim! (VIDEO)

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'