AKTUELNO

Miljana se gušila u suzama nakon što je on izbačen.

Nakon što su Nemanja Đerić Đekson i Jovana Tomić Matora napustili najgledaniji rijaliti šou program "Zadruga", jer su dobili nammanji broj sms glasova od strane publike, isto je učinio i Marko Miljković.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Miljan Kulić jecala je u suzama nakon što je saznala da je Marko izbačen. Trudnicu je tešila Kristina Kockar kojoj je Miljana rekla da joj je najviše razočarao Markov ravnodušni pozdrav na vratima Bele kuće.

Foto: RTV Pink

Miljković je posle izbacivanja otišao u studio gde je razgovarao sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i novinarima, a u jednom trenutku prokomentarisao je druženje sa Miljanom i njene suze.

Foto: RTV Pink

Meni je Miljana prezabavna. Nema tu ništa između nas. Bilo je simpatija, ali drugarskih. Nije bitno da li je u drugom stanju ili nije - rekao je Marko.

Zbog Markovog izlaska plakala je i Maca Diskrecija, a Miljković je komentarisao i Lunu Đogani za koju ga vezuju simpatije. Marko se takođe, kao i Đekson i Matora, obratio zadrugarima koji su ostali u Beloj kući.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Miljani bih preneo da se vidimo za 24 sata. Šta ona drami, da li je ona normalna! Razljutiću je ja sutra! Miljana! Čekam te sutra, zašto nećeš da dođeš za sto? Miljana ljubim te puno! - govorio je Marko zadrugarima.
Kriv sam! Nisam je dovoljno zagrlio - rekao je Marko novinarima nakon uključenja u Belu kuću.

Autor: S. K.

#Marko Miljković

'