AKTUELNO

Pinkova zvezda rešila sve probleme.

Sara Reljić je kao šestoplasirana ukućanka napustila rijaliti "Zadrugu" posle više od devet meseci boravka u Beloj kući.

U studiju u Šimanovcima ju je dočekala Dušica Jakovljević koja joj je poželela dobrodošlicu i uputila čestitke, a potom saopštila da je njena nagrada za osvojen plasman putovanje na Krit, 10 dana za dve osobe.

Foto: Pink.rs

Sara je tokom boravka u rijalitiju imala veoma skladnu vezu sa Vladanom Vojnović Vojketom i njihove svađe su bile gotovo neprimetne, a evo šta ona kaže o tome.

Kad se posvađamo, kod mene važi pravilo da moramo da spavamo zajedno. Kad izlazim iz kreveta to je zato što ne mogu da spavam... - rekla je ona.

Foto: Printscreen Youtube

Sara je imala nekoliko žestokih konflikata tokom boravka u Beloj kući, a ovom prilikom je izjavila da bi volela da se to nije dogodilo.

Volela bih da nisam doživela konflikte sa Mićom, Saškom, volela bih da se to izbriše - izjavila je Pinkova zvezda.

Foto: Pink.rs

Sari se ispunila želja odmah nakon što je ovo izgovorila. Lepi Mića se rukovao sa Pinkovom zvezdom i javno zakopao ratne sekire.

Pročitajte još: MAJKA NIJE DOŠLA DA GA PODRŽI U SUPERFINALU: Anđelo za Pink.rs OTKRIO da li će svojoj ili Teodorinoj kući! (FOTO)

Sarin intervju pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

'