AKTUELNO

Džehverovićki nije bilo prijatno zbog ovog komentara.

Goca Džehverović je bila sinoćna gošća u emisiji "Narod pita zadrugare". Ona je tom prilikom rekla nešto što je uznemirilo sve gledaoce "Zadruge".

Mama Džehva je izjavila da je žena zaslužna ukolko je muž prevari, jer supruga mora, kako Goca kaže, da stalno podgreva ljubav i zaliva taj brak.

Foto: TvPink Printscreen

Ova izjava izazvala je gnev gledalaca, naročito onog dela publike koji podržavaju pobednicu "Zadruge" Kristinu Kockar. Jedna gledateljka se i uključila u program i žestoko isprozivala Gocu.

Vi ste gospođo Gordana večeras izrekli nešto što je strašno i nedopustivo. Ja sam žena koja je preživela mnogo teži život nego vi, ali je strašno da vi izjavite da je žena zaslužila da bude prevarena, da je žena kriva ako je muškarac vara i da je ona ta koja održava brak. To vaše mišljenje nije mišljenje žene iz naroda, što vi stalno potencirate, to nije tradicionalnost, to je primitivizam i zaostalost - rekla je gledateljka.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: GLEDATELJKA ŠOKIRALA JAVNOST: Kija i Sloba imaju PREDBRAČNI UGOVOR, a ovaj deo se odnosi na PREVARE?! (VIDEO)

Goca se pravdala da je mislila na to da i muž i žena moraju da rade na svom braku, ali gledateljka je ostala pri svom stavu.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Gordana Džehverović

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'