AKTUELNO

Ona je najveći deo svog života, ali i života svoje ćerke provela u zavojima i na morfijumu, a imala je preko 300 estetskih zahvata.

Manekenka i rijaliti zvezda Ališa Duval platila je cenu zavisnosti od plastičnih operacija. Ališa ima 37 godina, ali je zbog prečestih odlazaka pod nož često kažu da izgleda znatno starije.

Hirurg koji mi je poslednji put ugradio implante rekao mi je da ću izgledati kao Anđelina Džoli. Ja sam glupača što sam mu poverovala. Umesto toga, izgledam kao vanzemaljac. Čak mi je ćerka Džordžija rekla da moram to da sredim, a ona mi nikad ne govori da izgledam loše - rekla je Ališa dok je njena ćerka Džordžija dodala:

- Bilo je zaista loše. Ne volim da komentarišem mamin izgled, jer bih tako samo pogoršala stvari, ali nisam mogla da verujem šta su joj uradili.

Foto: Instagram

Džrodžija je tokom čitavog života teško prihvatala činjenicu da njena majka ne može bez fejsliftinga, da je uvećala zadnjicu i grudi. Ališa ne zna koliko je tačno operacija imala, ali zna da je u pitanju preko 300 odlazaka pod nož. A kada tome dodate i brojne sitnije zahvate, znači da je najveći deo svog života, ali i života svoje ćerke provela u zavojima i na morfijumu.

Jedno od Džordžijinih najranijih sećanja je trenutak kada je majka došla po nju kod bake, neposredno nakon jedne intervencije zbog koje joj je koža izgledala izgorelo.

Nisam je prepoznala. Nisam znala da li je to zaista živo biće, a kamoli moja mama. Sećam se da sam baki rekla: "To je čudovište'' - kaže Ališina ćerka.

Pre godinu dana lekari su Ališi rekli da su implanti u njenoj zadnjici pukli i da je silikon procureo u telo. Situacija je bila veoma ozbiljna. Rekli su joj da odmah mora da ih izvadi, pošto to može da izazove ozbiljne bolesti, pa čak i rak. Ipak, Ališa se još nije operisala.

- Ako ih izvadim, ostaće mi mlohava zadnjica. Ne mogu da živim tako - objašnjava Ališa.

Manekenka ima i petogodišnju ćerku Papaju, ali je to ne sprečava da rizikuje svoj život kako bi joj zadnjica lepo izgledala.

Inače, Ališa je bila medijska zvezda početkom 2000-ih, zahvaljujući romansi sa Sajmonom Kauelom, a potom i vezama sa drugim poznatim muškarcima.

Rođena je kao Sara Hovs, ali je promenila ime zbog svoje karijere. Otac joj je bio milioner i politički savetnik, a ona je pohađala prestižnu privatnu školu. Ipak, iz nje je izbačena kada je imala 14 godina zbog posedovanja kanabisa, a ubrzo je pokušala i da se ubije. Kasnije je pričala da je njen otac bio veoma strog, da ju je vređao tokom čitavog detinjstva, da ju je nazivao ružnom, a ona je već jako mala postala opsednuta svojim izgledom. Patila je od anoreksije i bulimije. U 15. godini je zatrudnela, a otac bebe nije hteo ni da čuje za nju.

Malu Džordžiju odgajali su njeni roditelji, dok je Ališa gradila manekensku karijeru. Ćerku je viđala vikendima.

Do 25 godine, operisala je nos i imala je 16 operacija grudi, a prvi put ih je uvećala kada je imala samo 17 godina. Tada je slagala da je punoletna kako bi moglla da operiše. Na konsultacije sa plastičnim hirurzima nosila je "barbi" lutku kako bi im objasnila kako želi da izgleda.

Uvek sam želela velike grudi i pozadinu. Mislila sam da ću biti privlačna muškarcima ako budem izgledala kao porno zvezda - rekla je Ališa.

Ovo je najteže palo njenoj ćerki Džordžiji koja je morala da se brine o majci posle svake operacije, a u jednom periodu Ališa je imala po jednu intervenciju svake nedelje. Sve se promenilo kada je Ališa zatrudnela. U drugom stanju nije mogla da ide pod nož i sada kaže da joj je to pomoglo da spozna opasne razmere svoje zavisnosti.

Volela bih da mogu da vratim vreme, i da nisam uradila nijednu plastičnu operaciju. Više nikada neću pod nož, ali sada je prekasno - kaže Ališa.

Autor: M. K.

#Ališa Duval

#rijaliti

#ćerka

'