AKTUELNO

Sa dosadašnjim iskustvom i željom za stalnim napretkom, Teodora-Tara jedva čeka petu sezonu najgledanijeg šou programa.

Projekat "Pinkove zvezdice-All Stars" koji okuplja neke od najboljih takmičara iz prethodnih sezona, počinje sa emitovanjem u petak 26. oktobra, a jedna od učesnica koja će se ponovo predstaviti na velikoj sceni je i Teodora-Tara Stojanović iz Beograda.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Teodora-Tara se prvi put takmičila u drugoj sezoni "Pinkovih zvezdica", kada je isključivo zahvaljujući svom trudu stigla do top 20, a u susret ponovnom učešću prisetila se tog trenutka.

Sećam se kao juče da je bilo kada sam prvi put izašla na tu scenu, koliko sam se plašila, nisam znala šta me čeka. A opet sam znala da vredim i da ja to mogu. Kada sam učestvovala u drugoj sezoni, bila sam samouka i svojim pevanjem sa postigla veliki uspeh, osvojila sam 20. mesto u toj sezoni. To iskustvo neću nikad zaboraviti, ali sam znala da mogu više i ulagala sam u svoje pevanje, išla sam na časove - rekla je ova zvezdica.

Kako je vredno radila na svom glasu i uložila mnogo truda, rešila je da se prijavi za četvrtu sezonu najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja, i ovog puta postigla još veći uspeh - zauzela je četvrto mesto u velikom superfinalu.

Kada sam u četvrtoj sezoni izašla na scenu, to je bilo potpuno drugačije - imala sam više samopouzdanja, bila sam opuštenija. Iz emisije u emisiju sam se sve više trudila, radila na sebi, birala bolje pesme i ljudima se to više dopalo. To četvrto mesto koje sam osvojila je rezultat mog rada i truda. Presrećna sam i zahvalna što sam dobila priliku da se takmičim u tako velikom projektu - kaže Teodora-Tara.

Sa dosadašnjim iskustvom i željom za stalnim napretkom, Teodora-Tara je potpuno spremna za ovu petu sezonu koja nosi naziv "Pinkove zvezdice - All Stars".

Ova jubilarna peta sezona za mene predstavlja još jedan korak napred. Jedva čekam i ne mogu da opišem koliko sam srećna što ću biti deo projekta 'Pinkove zvezdice - All Stars' - rekla je za kraj Teodora-Tara.

Osim Teodore-Tare, gledaćete i nastupe Valentine Mec, Isidore Mitić, Lene Stamenković, Dunje Jeličić, Davida Radosavljevića, Pavla Vasiljevića, Mateje Vukašinovića, Igora Lazarevića, Antonije Gigovske, Darije Vračević, Nike Purić, Uroša Stankovića, Žarka Pribakovića, Veljka Čačića, Tome Milovanovića, Katarine Radulović, Bojane Radovanović, Marine Stanković, Tatjane Savatić, Komnena Vukovića, Sergeja Pajića, Davida Markovića, Todora Kitanovića, Teodore Marković, Ivane Dimkovski, Ljiljane Plavšić, Tomislava Božovića, Petra Bulatovića, Selme Beriše, Milice Ilić, Nikole Milenkovića, Amne Alajbegović, Leonore Gaši, Eme Simonović i Irine Arsenijević zato ne propustite "Pinkove zvezdice - All Stars" koje počinju sa emitovanjem 26. oktobra na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Pinkove zvezdice

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Teodora Tara Stojanović

'