AKTUELNO

Todor smatra da će ovo biti veoma uzbudljiva sezona i zahvalan je na svemu što su mu "Pinkove zvezdice" donele.

Todor Kitanović je tokom učestvovanja u prvoj i trećoj sezoni "Pinkovih zvezdica" pokazao neverovatan napredak i transformaciju, a sada ćete ga ponovo gledati u jubilarnoj petoj sezoni "Pinkove zvezdice - All Stars". Kako Todor sada peva, saznaćete već ovog petka od 22 časa na TV Pink u drugoj emisiji nove sezone.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Za razliku od prethodnih sezona Todor sada nema tremu i spreman je da pokaže rezultate svog rada milionskom auditorijumu.

Nemam tremu, osećam se sigurnim u sebe, znam da sam napredovao, znam da sam dugo i naporno radio da bih bio ovde gde sam sad i kako bih izgradio svoju ličnost. Bio sam oduševljen kada sam dobio poziv za 'Pinkove zvezdice - All Stars', jer sam radio na sebi i jedva čekam da to pokažem širokom auditorijumu - rekao je i Todor i dodao:
Osim što sam se fizički promenio, glas mi je mnogo zreliji, nisam u fazi mutacije što je bio slučaj u trećoj sezoni. Jednostavno sam kao osoba zreliji.

S obzirom na to da je učestvovao u dve sezone "Pinkovih zvezdica", Todora smo pitali šta je to novo što može da pokaže u ovoj.

U ovoj sezoni ću sasvim sigurno pokazati više scenskog nastupa, to je nekako uvek falilo u prethodne dve sezone kada sam učestvovao. Sada kada imamo tematske emisije, mislim da će mi biti mnogo lakše da se uklopim, da izaberem pesmu i uvežbam koreografiju, pa da pokažem i taj scenski pokret - objasnio je ovaj tinejdžer.

Kao i ostalim zvezdicama i Todoru su nedostajala snimanja, a najviše od svega druženje i dobra atmosfera.

Očekujem da ćemo se sada mnogo više družiti jer se bolje poznajemo, svi smo zajedno i vlada neka pozitivna energija. Nedostajala su mi snimanja i druženje sa zvezdicama - rekao je Todor.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Tokom njegovih prethodnih učešća u stolicama su bili Goca Tržan, Leontina Vukomanović i Milan Stanković, a Todor se nada da će i nove članice žirija, Nataša Bekvalac i Kristina Kija Kockar, imati pohvale za njegovo pevanje.

Mislim da će se stari članovi žirija obradovati i pozitivno iznenaditi. Nadam se i da ću na Kiju i Natašu ostaviti dobar utisak kao i na Gocu, Leontinu i Milana - kaže Todor i dodaje da mu mnogo znače Leontinini komentari:
Najviše mi znači Leontinin komentar jer me ona najduže poznaje, ona me je prva čula kako pevam kad sam bio veoma, veoma mali, zapevao sam u horu 'Čarolija'. Leontina zna moj glas i zna mene, i zbog toga mi njen komentar veoma bitan.

Za kraj, Todor smatra da će ovo biti veoma uzbudljiva sezona i zahvalan je na svemu što su mu "Pinkove zvezdice" donele.

Ovo će sigurno biti jedna od najzanimljivijih sezona jer je okupila najbolje zvezdice. Da nije bilo 'Pinkovih zvezdica', ne bih imao tu popularnost. To nosi i veliku odgovornost, ali sam zahvaljujući ovom takmičenju radio mnogo na sebi - rekao je Todor.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Osim njegovog, videćete nastupe i Lene Stamenković, Darije Vračević, Davida Markovića, Tomislava Božovića, Milice Ilić, Katarine Radulović, Teodore Marković, Nikole Milenkovića, Igora Lazarevića, Ivane Dimkovski i Isidore Mitić, zato ne propustite drugu emisiju šou programa "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 2. novembra od 22 časa samo na TV Pink!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Facebook stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

#Todor Kitanović

'