AKTUELNO

Nigde nećete uspeti da nađete veće kvote

Petak je tradicionalno uvod u buran i fudbalom bogat vikend širom Evrope, ali sada je on dodatno začinjen Evropskim prvenstvom u vaterpolu i Evroligom. Za danas su bukmejkeri Mozzarta spremili tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

U fokusu su reprezentacija Srbije, košarkaši Partizana i fudbaleri Olimpika iz Marselja. Kvote na njihove pobede nigde neće da budu tako velike kao u Mozzartu.

MAĐARSKA - SRBIJA (PETAK, 15.00), DVOJKA 1,65

Četiri utakmice - četiri pobede. Takav je dosadašnji učinak Delfinana Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj. Bez veće muke je osvojenoprvo mesto u grupi sa Nemačkom, Maltom i Izraelom, a potom je unajtežem meču do sada, u osmini finala, Francuska pružila ozbiljanotpor, ali je na kraju poklekla (14:10). Pošto je Srbija ušla na EPpreko kvalifikacija, morala je da igra osminu finala. Mađarska je bilališena te obaveze iako je imala jedan poraz u grupi (od Grčke 10:8),te je bila druga. Mečevi Srbije i Mađarske spadaju u klasike,uhlavnom su veoma neizvesni. Od poslednjih šest takmičarskih trisu završena remijem ili jednim golom razlike, jedan sa dva golaprednosti za Srbiju, a samo je poslednji, na Evropskom prvenstvu2022. godine završen debaklom Delfina (16:7).

PARTIZAN MOZZART BET - MAKABI TEL AVIV (PETAK, 20.30),KEC 1,65

Kriza Partizana mora u nekom momentu da se završi. Crno-beli suporaženi na četiri od poslednjih pet evroligaških mečeva. Posebnobole izabranike Željka Obradovića poslednja dva, od Crvenezvezde (72:88) i od Fenerbahčea (76:91), kada smo videlineshvatljiv pad u igri Partizana. Crnu seriju probaće da prekinu kodkuće protiv Makabija. Izraelci su se možda naviki na Beograd, gdesu već duže vreme domaćini ali ne i na navijače Partizan MozzartBeta. Pred njima nisu pobedili još od 2012. i duela u ABA ligi.Prošle sezone, u novembru 2022, bilo je 96:88 za Beograđane.Makabi je u Evroligi trijumfovao na pet od poslednjih sedamutakmica, gubio je samo od Zvezde i Fenerbahčea. Sada je šesti natabeli sa dve pobede više od Partizana.

OLIMPIK MARSELJ - STRAZBUR (PETAK, 21.00), KEC 1,65

Meč 18. kola Lige 1. Sjajan niz od četiri uzastopne pobede Olimpikau prvenstvu prekinut je u prošlom kolu, pre tri nedelje. Tada jeodigrao samo 1:1 na gostovanju Monpeljeu. Ovo će Olimpiku dabude drugi meč u 2024. godini, pre pet dana je u Kupu Francuskesavladao niželigaša Tionvil sa neuverljivih 1:0. Strazbur je danranije znatno lakše stigao do prolaza u narednu fazu, pobedio jeAvuan sa 4:0 i tako došao do četvrtog uzastopnog trijumfa. Marseljje šesti na tabeli Lige 1, Strazbur deveti, a razlika među njima jesamo četiri boda. Poslednja tri njihova direktna okršaja završena sunerešenim rezultatima, dvaput je bilo 2:2, a jednom 1:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakomtrenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Autor: