AKTUELNO

Nigde nećete uspeti da nađete veće kvote

Petak je tradicionalno uvod u buran i fudbalom bogat vikend širom Evrope, ali sada je on dodatno začinjen košarkaškom Evroligom. Za danas su bukmejkeri Mozzarta spremili dve kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

U fokusu su košarkaši Partizan Mozzart Beta i fudbaleri Intera (susret Superkupa Italije možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju). Kvote na njihove pobede nigde neće da budu tako velike kao u Mozzartu.

PANATINAIKOS - PARTIZAN MOZZART BET (PETAK, 20.15), DVOJKA 4,50

Evroligaška avantura Partizan Mozzart Beta nastavlja se u Atini, gde će u okviru 22. kola gostovati Panatinaikosu u OAKA Areni. Veliki udarac za crno-bele predstavlja izostanak kapitena Kevina Pantera, koga u Grčkoj neće biti zbog povišene telesne temperature. To je značajan izostanak, pogotovo ako se uzme momenat sezone. Ne treba isticati naročito koliko je ova utakmica posebna za Željka Obradovića. Kormilar Beograđana se vraća na mesto gde je osvojio pet evropskih titula. Partizan Mozzart Bet je slavio u poslednja dva gostovanja Panatinaikosu u elitnom takmičenju, oba puta razlika je bila jednocifrena. S tim da je sada potpuno drugačija situacija. Za razliku od, naročito prošle sezone, sada je PAO daleko moćniji, i u poslednja tri meseca poražen je samo jednom na svom terenu u svim takmičenjima – od Real Madrida. Od tada su Zeleni nanizali pet recki kod kuće i to protiv Zvezde, Efesa i Monaka, između ostalih. Partizan Mozzart Bet se i dalje muči na evropskim gostovanjima, vezao je ponovo tri poraza, a poslednji je bio od Fenerbahčea u Istanbulu. Strateg Panatinaikosa Ergin Ataman je za ovu priliku odmorio sve najvažnije igrače, Kostas Slukas nije ni igrao, Matijas Lesor je bio na klupi sve vreme, dok su ostali imali daleko manje minuta nego što bi inače. Partizan je sa skorom 11-10 na 10. mestu, a Panatinaikos ima 13-8 i nalazi se na četvrtom mestu.

INTER - LACIO (PETAK, 20.00), KEC 1,70

Inter je startu sezone pristupio kao glavni favorit u borbi za skudeto. I pored niza gubitaka tokom leta, Nerazuri su uspeli da ih nadoknade i, kako je vreme pokazalo, čak i premaše. U prvom delu sezone izabranici Simonea Inzagija su nekoliko puta gubili bodove, ali su u poređenju sa mnogim konkurentima delovali stabilno i brzo uspeli da stignu na čelo. Međutim, Juventus za sada ne dozvoljava Interu da se opusti jer je na dva boda zaostatka i svakog trenutka je spreman da se popne na podijum. Inter je u prošlom kolu savladao Moncu u gostima sa 5:1, i to mu je bio 14. uzastopni ligaški susret bez poraza. Ovog petka Inter se u Rijadu bori sa Lacijom za finale Superkupa. Lacio je prošle sezone postigao izuzetan uspeh sa prilično skromnim igračkim kadrom, posebno u poređenju sa Interom i Milanom. Tim Mauricija Sarija osvojio je srebro u Seriji A. Mnogo se očekivalo od Orlova u novoj sezoni, ali oslazak Sergeja Milinkovića Savića lidera nije mogao da prođe bez traga. U startnom periodu Rimljani su izgledali raskomadano i izgubili su mnogo bodova. U isto vreme, Lacio je uspeo da napreduje, i to dok se borio na dva fronta. U Ligi šampiona je prošao iz teške grupe, u prvenstvu se vratio u borbu za mesto među prva četiri. Lacio je trenutno šesti na tabeli i samo jedan bod zaostaje za četvrtoplasiranom Fjorentinom. Pobeda nad Lečeom od 1:0 u prošlom kolu bila je peta uzastopna na svim frontovima.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Autor: