AKTUELNO

Samner Stroh nije jedina koju je oženjeni Adam Levin kontaktirao onlajn.

Adam Levin iz grupe „Maroon 5" našao se u fokusu javnosti zbog ispovesti influenserke Samner Stroh o njihovoj aferi. Ona tvrdi da su izlazili punih godinu dana i uprkos tome što je on u braku s Behati Prinslu. 

Publiku je posebno zatekao detalj iz njenog snimka, gde se vidi kako ju je posle svega još i kontaktirao ne bi li „proverio da li je ona okej s tim da tada još nerođenom detetu da njeno ime". Međutim, ovo izgleda Adamu nije prvi put da nekoj influenserki uopšte piše na društvenim mrežama. 

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini/InvisionAP

Pre oko dve godine, naime, nahvalio je našu zvezdu Saru Damnjanović, odnosno Saru TKD, podelio na svom profilu jedan od njenih snimaka, pa se još i šuškalo da je „baš bacio oko na nju". 

Kad mi ćerke porastu, pa im momak slomi srce - poručio je bio Levin pošto je šerovao Sarin snimak na kom ona demonstrira tekvondo udarce na lutki.

U tom periodu, inače, ona je trebalo da otputuje u Ameriku, pa se šuškalo i kako će se sresti. Međutim, devojka je te navode brzo zaustavila. 

Foto: Instagram.com/adamlevine

Slao mi je poruke i šerovao moj video. Ne treba insinuirati ni na kakvu ljubav (smeh). Imam u planu da idem za Ameriku, jer treba da radim neke inostrane projekte. Svet je mali - izjavila je bila Damnjanovićeva, pisali su domaći mediji.

Podsetimo, suprugu manekenku je takođe upoznao putem interneta.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs