AKTUELNO

Ne cvetaju joj ruže na mnogim poljima!

Britni Spirs sa muzičarem Kevinom Federlajnom ima dvojicu sinova, a kako su deca nakon njihovog razvoda dodeljena Kevinu, pevačica je plaćala alimentaciju

Kako strani mediji pišu "pop princeza" odbrojava preostale dane plaćanja alimentacije bivšem suprugu Kevinu. Najstariji od njenih sinova, Šon Preston Federlajn, uskoro puno 18 godina. Izvor blizak Britni rekao je da je ona "umorna od plaćanja" novca Kevinu i da bi radije dala novčanu podršku direktno svojoj deci.

Foto: Tanjug AP/ Chris Pizzello/Invision/AP

Na emocionalnu distancu između Britni i njene dece, Kevin je dodao i fizičku distancu jer se preselio na Havaje sa ženom, što je otežavalo Britni da pokuša da ih vidi.

Izvor je za Dejlimejl rekao da je "vreme je da Kevin dobije posao". Objasnili su:

Britni je laknulo što Šon 14. septembra puni 18 godina jer je umorna od plaćanja Kevinu sumanutu količinu novca. Ona će i dalje davati novac Kevinu još godinu dana, samo ne toliko. NJen drugi sin, Džejden Federlajn, neće napuniti 18 godina do 14. septembra 2024, objasnio je izvor za Dejli mejl.

Njihov trenutni sporazum je u skladu sa zakonom Kalifornije, jer je tamo došlo do njihovog razdvajanja i borbe za starateljstvo.

Foto: Instagram.com/samasghari

Britni se nedavno razvela od Sema Asgharija što je takođe moglo da izazove finansijski teret za nju. Međutim, Sem je ranije na društvenim mrežama potvrdio da su on i Britni potpisali predbračni ugovor pre braka. Osim toga, u izveštajima se navodi da on „ne dobija isplatu u slučaju razvoda“, a predbračni ugovor ga navodno sprečava da traži „bračno izdržavanje“.

Autor: Pink.rs