AKTUELNO

Bori se kao lavica!

Šenon Doerti je na društvenim mrežama nedavno objavila tužne vesti o svojoj borbi sa rakom dojke u četvrtom stadijumu, koji se proširio na mozak.

12. januar 2023. CT je petog januara pokazao metastaze u mozgu. Jučerašnji video je prikazivao proces postavljanja maske koju nosite tokom zračenja mozga. Prvi krug zračenja je počeo 12. januara. Moj strah je očigledan. Izuzetno sam klaustrofobična i mnogo se toga dešavalo u mom životu. Srećna sam što imam sjajne lekare poput Amina Mirahdija i medicinske tehničare u Cedars-Sinai bolnici, ali taj strah... Promene... Vreme u koje to sve dolazi... Ovako rak može izgledati, navela je tada u opisu snimka.

Foto: Instagram.com/ theshando

Ranije je rekla da piše oproštajna pisma i snima poruke za svoju porodicu. Pripremila je odeću u kojoj želi da bude sahranjena.

Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica pre nekoliko godina. U njoj se osećam posebno. Želim biti lepa. Želim svima ostati u najboljem sećanju. Trudim se poslednjih meseci da ispravim neke dnose, da se izvinim ljudima koje sam povredila svesno ili nesvesno. Nastojim da živim punim plućima i uživam u ovo malo vremena koje mi je ostalo, ispričala je.

U januaru ove godine se nakon 11 godina braka razvela od režisera Kurta Isvarienka nakon što je saznala da ju je prevario.

Šenon već mesec dana nema nove objave, niti obaveštava fanove o svom stanju na Instagramu. Jelena Kostov o bolnoj temi: Povredilo me je to što su mislili da sam izmislila trudnoću00:00/06:40

Foto: Tanjug AP

Autor: Pink.rs