AKTUELNO

Šeron Ozborn, supruga legendarnog rokera Ozija Ozborna, tvrdi da je glumac Ešton Kučer "najbezobraznija slavna osoba koju je ikad upoznala".

U jednoj emisiji morala je da odgovara na razna pitanja, a među njima je bilo i pitanje o tome koja poznata ličnost je nimalo nije oduševila.

U početku Šeron nije mogla odmah da se seti Eštonovog imena. "Tip koji je oženjen glumicom, glumio je u 'Veselim sedamdesetim'...", pokušavala je da objasni. Njena ćerka Keli joj je pomogla: "Ešton Kučer?"

Foto: Instagram.com/aplusk

"Da!" viknula je Šeron. "Oh, nepristojni, bezobrazni, bezobrazni, bezobrazni mali dečak", rekla je zatim. "Stvarno?", u šoku ju je pitala ćerka. "Da, podlo malo stvorenje", dodala je. Šeron je i ranije znala da spominje nesuglasice s Eštonom. 2018. je u tok šouu Larija Kinga rekla da je Ešton imao negativan stav prema njoj jer je jednom pogrešno izgovorila njegovo ime.

"Došao je nervozan i pitao me šta sam ja ikad učinila u industriji. 'Mali, nemoj ni počinjati sa mnom. Jer ću te pojesti i pos*ati. Ne znaš s kim imaš posla, mali', rekla sam", ispričala je tad Šeron.

Foto: Printscreen YouTube/ABC11

Autor: Pink.rs