AKTUELNO

Trojica dečaka, koja su se kupala u prelepoj tirkiznoj vodi, uživali su u plivanju ne sluteći da ih samo trenuci dele od napada velike bele ajkule.

Naime, dečaci ovog opasnog predatora nisu ni primetili, iako se sve dešavalo u blizini obale, a sve je zabeleženo snimkom koji je slučajno nastao iz drona.

Na jutjub kanalu "Rodž Droner", objavljen je šokantan video snimak nastao na plaži Tunri u Novom Južnom Velsu u Australiji, a na njemu se vidi kako velika bela ajkula pliva u neposrednoj blizini trojice dečaka.

U jednom trenutku, ona je krenula ka njima, i kada je došla blizu njih, promenila je pravac i krenula je ka drugom delu obale gde se nalazio veliki broj šetača koji su imali prilike da ajkulu vide iz neposredne blizine.

Ovaj video snimak je nastao sasvim slučajno, dok je jutjuber koji se potpisuje kao Rodž Droner snimao okolinu dronom.

U komentarima ispod snimka, ljudi su masovno komentarisali kako je to savršen pokazatelj koliko ajkule mogu blizu da priđu obali, čega možda nismo ni svesni.

Ipak, bilo je i onih koji su snimak okarakterisali kao strašan i veoma opasan zbog činjenice da se velika bela ajkuula u jednom trenutku nalazila na samo nekoliko metara od dece.

Pročitajte još: UŽIVALI SU NA PLAŽI, A ONDA IH JE POKLOPIO OGROMAN TALAS: Voda nosila sve pred sobom, nastala je prava PANIKA! (VIDEO)

#Ajkula

#deca

'