AKTUELNO

Žrtva (31) kaže da su ona i njene drugarice srele muškarce u noćnom klubu tokom njihovog odmora, a da se nakon žurke u hotelu desio užas!

Britanku je navodno silovala grupa od oko osam muškaraca tokom letovanja na popularnom grčkom ostrvu. Neimenovana žrtva (31) kaže da su ona i njene prijateljice srele muškarce iz Belgije u noćnom klubu u Falirakiju na Rodosu tokom noćnog izlaska.

Muškarci, svi starosti između 30 i 35 godina, navodno su nju i njene drugarice odveli u hotel gde je sa jednim od njih imala sporazumni se*s na balkonu i u sobi, piše lokalni medij Dimokratiki. U tom trenutku su njene prijateljice otišle ​​i ona kaže da su je tada muškarci grupno silovali.

Policiji je kasnije rečeno da je pobegla iz hotela u mesto gde je boravila i prijavila napad u 7 ujutro sledećeg dana. Policija je uhapsila četvoricu osumnjičenih Belgijanaca koje je žrtva identifikovala kao silovatelje. Forenzički pregled muškaraca, koji negiraju optužbe, sproveden je dok istraga nastavlja da traži još muškaraca za koje se tvrdi da su umešani u napad.