AKTUELNO

I dok svi sa nestrpljenjem čekaju da se on sutra pojavi pred sudom, kako bi javnost saznala više detalja, stručnjaci upozoravaju da će se policija susresti sa brojnim poteškoćama, budući da njeno telo još uvek nije pronađeno.

Advokat Natanijel Amendola, koji pomno prati ovaj slučaj, rekao je za Foks njuz, pre nego što je javnost saznala za optužbe za ubistvo, da će tužioci morati da se oslone na druge vrste dokaza kako bi utvrdili kako je nastradala Beograđanka Ana.

On je takođe rekao da će i sud sigurnom želeti da sazna gde je Anino telo.

- Ne želim da budem sablasan po pitanju ovog zločina, ali ako, primera radi, pronađu samo glavu to je dokaz da je umrla. Međutim, ako pronađu samo prst, biće teško da dokažu da je zaista mrtva - kaže advokat.

Advokat sumnja da su vlasti pritiskale Brajana da da izjavu, a takođe je siguran i da mu je njegov advokat savetovao da ćuti.

- Priznanje, na primer, može da pomogne, međutim, zakon zahteva da postoje i neki dokazi koji će potkrepiti priznanje - kazao je on.

On se zatim osvrnuo i na krvavi nož koji je pronađen u podrumu kuće u kom je par živeo.

- Ako se analiza krvi poklapa sa DNK Ane Volš, to može da ukazuje da se tu samo posekla. Međutim, ako su vlasti uspele da sakupe više dokaza, možda mogu da dokažu da je ona mrtva - rekao je on, pre nego što su navodi o Aninoj smrti potvrđene.

Autor: