AKTUELNO

Nemačka policija pronašla je u porodičnoj kući u Herneu muškarca (66) u nesvesnom stanju i sa odsečenim penisom.

Prethodno su komšije pozvale policiju zbog laveža pasa i glasnog jaukanja koje su čuli u utorak u kasnim večernjim satima.

- Policajci su oko 2 sata ujutru došli do jezivog otkrića. Pronašli su muškarca (66) kome je nedostajao penis - saopštila je policija i dodala da je u kući bio i pas.

Lekari hitne pomoći su muškarca odvezli u bolnicu. Policija je saopštila da mu je život bio u opasnosti, ali da mu je stanje sad stabilizovano.

- Zbog teške povrede i nejasne situacije policija je iste noći oformila tim koji sprovodi istragu - rekli su zvaničnici.

Sada je zadatak istražitelja da rasvetle zločin.

- Uopšte ne znamo što se dogodilo. Genitalije još nisu pronađene. Nedostaje i oružje kojim je možda počinjen zločin - saopštila je policija.

Tabloid Bild navodi da je najverovatnija hipoteza koja se razmatra da je pas bio uzrok povreda čoveka. Glavni inspektor Frenk Lemanis iz policije u Bohumu rekao je za Bild da je muškarac po dolasku u bolnicu stavljen u veštačku komu.

- Lekari su čoveka stavili u veštačku komu. Nadamo se da ćemo uskoro moći da ga intervjuišemo. Jedna hipoteza je da je pas, koji je otprilike veličine Džek Rasel terijera, odgrizao penis i pojeo ga. Rana može biti i od ugriza. Takođe je moguća seksualna nesreća ili zločin - rekao je Lemanis.