AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju i ostanite uz vaš Pink!

Televizija Pink drugog dana ove nedelje, u totalu je ubedljivo najgledanija komercijalna televizija, gledanija od drugoplasiranog i trećeplasiranog emitera zajedno, govore zvanični podaci agencije Nilsen.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored ukupnog broja gledalaca, Pink je gledaniji u svim posebnim grupama gledalaca, dok se u odnosu na ostale komercijalne emitere najveća prednost ostvarena u kategoriji gledalaca iz prestonice, urbane populacije i publike starosti od 18-49 godina.

Foto: Promo

Ubedljivo najgledaniji serijski program svih komercijalnih emitera je pinkova serija „Crveni mesec“ sa auditorijumom od 1.100.000 gledalaca, dok su serije inostrane produkcije u samom vrhu gledanosti: „Elif“, „Ljubav iz osvete“, „Dženetine suze“ i „Njena sudbina“. 

Foto: Pink.rs

Tradicionalno najgledaniji informativni program svih komercijalnih emitera je pinkov „Nacionalni dnevnik“ koji se našao među sedam najgledanijih emisija u danu. Jutarnji program naše kuće „Novo jutro“ ubedljivo je gledaniji od sličnih sadržaja ostalih komercijalnih emitera. Večernji termin rezervisan je za humani šou „Kuća od srca“, dok je 26 odsto auditorijuma dan završilo uz late night show Ognjena Amidžića „Ami G show“.

#Gledanost

#TV Pink

'