AKTUELNO

Otkriveni novi izvođači koji će nastupiti na najvećoj dodeli nagrada u regionu!

Pioniri srpske rap scene udružili su snage sa nekoliko najvećih pop zvezda i jednim poznatim glumcem, i pripremaju specijalni zajednički nastup na manifestaciji Music Awards Ceremony. Bane Lalić MVP, Kiza Robin Hood, Aleksandar Džankić, DJ Munja, Niggor i mladi reper Smoke Mardeljano, nastupiće zajedno sa Tijanom Dapčević, Ivanom Peters, Markom Louisom, Majom Louis i Viktorom Savićem.

Foto: MAC/Promo

Neobična jedanaestorka najavljuje emotivni nastup 27. januara u "Štark areni", ali još uvek ne žele da odaju šta tačno pripremaju.

Jako sam uzbuđen što ću biti deo ovogodišnjeg MAC-a, a posebna mi je čast što učestvujem u ovom specijalnom nastupu koji za mene ima i veliku emotivnu vrednost. Siguran sam da će ovaj nastup ostaviti veoma jak utisak i na publiku i definitivno će biti jedan od najemotivnijih. Mnogo je bitno da širimo muziku koja je najkopleksniji medij na planeti - rekao je Bane MVP, čiji se bend svojevremeno proslavio hitom “Celu noć i celi dan”.
Čast mi je i zadovoljstvo što ću nastupati na tom događaju koji će za mene imati emotivni značaj ,a posebno što se sve to još i dešava na Svetog Savu – kaže Viktor Savić, koji će biti prvi glumac koji ima nastup na MAC sceni.

Osnivač jednog od prvih hip-hop sastava u Srbiji, Who is the best, Aleksandar Džankić dodaje:

Srećan sam zbog nastupa sa kolegama koji su godinama na hip - hop sceni. Mislim da bi za ovu vrstu muzike trebalo da bude mnogo više mesta. Nadam se da će i publika u Areni pozitivno odreagovati.

Kiza Robin Hood, još jedan od muzičara koji su obeležili početak stvaranja rap scene u Srbiji povodom nasupa na MAC-u kaže:

Velika je čast učestvovati na ovakvom događaju. Na žalost neki od onih koji su obeležili, kako moju tako i karijere mnogih umetnika i izvođača, nisu više sa nama. Njihova poruka, muzika, način života i razmišljanja je sada već deo moje ličnosti. Nadam se da će i ovom prilikom biti sa nama kao i uvek do sada.

DJ Munja smatra da je nastup na MAC-u važan za domaću scenu: 

Pre svega: Hip Hop 1 Love! Ko razume, svatiće! Hvala dragom Bogu što mi je dao ulogu da u jednom trenutku beskrajnog vremena budem čestica u mozaiku formiranja hip hop scene u Srbiji! Sa dosta izvođača sam sarađivao! I gradili smo tu scenu, pa evo svo do današnjih dana. Ali jedna zveda sija sve ove godine, ne gubi sjaj, pa sad još i jače i neće nikada izbledeti!

Ovaj zajednički nastup će očigledno biti drugačiji od svega što smo do sada imali prilike da vidimo na MAC-u, a u iznenađenju za publiku će učestvovati još i Maja Louis, Niggor, Tijana Dapčević, Ivana Peters, Smoke Mardeljano i Marko Louis, koji je tim povodom izjavio:

“Ovo je za mene i za istoriju regionalnog repa jedan veoma emotivan nastup. Radujem se događaju i pogotovo nastupu!

Svoje nastupe na MAC-u ranije su potvrdili Lepa Brena, Jelena Rozga, Senida, Buba i Jala, Nina Badrić, Kaliopi, Tonči Huljić, Nevena Božović, S.A.R.S. i Balkanopolis. Za svog favorita možete glasati klikom OVDE, a ulaznice se mogu nabaviti na tickets.rs a deo prihoda izdavaja se u humanitarne svrhe.

Foto: Promo/Skymusic

Autor: M.Đ.

#Aleksandar Džankić

#Igor Lazić Niggor

#Ivana Peters

#Kiza Robin Hood

#MAC

#Maja Louis

#Marko Luis

#Music Awards Ceremony

#Smoke Mardeljano

#Tijana Dapčević

#Viktor Savić

'