AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu autorske emisije "Amidži šou"!

Ovog utorka uživo od 23 časa očekuje vas nova epizoda vaše omiljene lejt najt emisije “Amidži šou”. Ognjen Amidžić se kao i uvek potrudio da okupi aktuelnu ekipu, Jutjub zvezdu Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase, pobednika takmičenja “Pinkove zvezdice – All Stars” Sergeja Pajića, pevačicu Sandru Afriku, glumca i voditelja Dragana Marinkovića Macu i novu pevačicu na sceni Verenu.

Jedan od najpopularnijih jutjubera današnjice Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, iskoristiće priliku da promoviše svoju novu pesmu “Blamage”, koja je bila reakcija na prozivke koje je na račun svih jutjubera uputio mladi reper Vojaž, u emisiji "Amidži šou". Spot za pesmu “Blamage” Baka Prase je snimio upravo u studiju emisije “Amidži šou”, a u “Premijera – Vikend specijalu” otkrio je razloge sukoba sa Vojažom.

On je bio uživo na TV-u i rekao je svašta za jutjubere, rekao je da jutjuberi nisu na nivou muzičara, da nikad neće biti. Ja sam kao ministar jutjubera morao da intervenišem, odlučio sam da kažem svašta. Nismo se čuli, ja sam imao svoju priču, on svoju, ja sam izbacio pesmu i izgrmeo Balkan - naveo je tada jutjuber.

Pesma već ima više od tri miliona pregleda na Jutjubu, a da li ga je Vojaž kontaktirao nakon pesme i kakvo mišljenje ima o njemu, Baka Prase otkriva upravo kod Ognjena.

Foto: Printscreen YouTube/Baka Prase

Još kada se prvi put pojavio na sceni “Pinkovih zvezdica”, Sergeju Pajić su predviđali titulu tinejdž zvezde. Da je zaista zvezda novije generacije, Sergej je dokazao pobedom u petoj, jubilarnoj sezoni najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice – All Stars”. Nakon završetka takmičenja, Sergej je nastavio da vredno radi na svojoj karijeri, a nedavno je objavio pesmu “Uspavanka”, koja na Jutjubu već ima skoro dva miliona pregleda. O planovima za budućnost i šta mu je učešće u “Pinkovim zvezdicama” donelo, Sergej će govoriti u emisiji “Amidži šou”.

Foto: Promo

U studio kod Ognjena stiže i jedna od najatraktivnijih pevačica na javnoj sceni, Sandra Afrika, koja je već dobro znani gost. Sandra će potpuno iskreno govoriti o privatnom životu i pravim razlozima za raskid sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, ali i o karijeri i svemu onome što njene verne fanove zanima.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Glumac, voditelj i od nedavno upravnik pozorišta u “Zadruzi 3”, Dragan Marinković Maca u “Amidži šou” stiže sa posebnim zadatkom. Naime, on će promovisati svoju predstavu “Kakva ti je žena, takav ti je život”, koja je već postala hit u region. Istovremeno, najaviće izvođenje te predstave u beogradskom centru “Sava”, a zbog čega je odlučio da baš ovako nazove predstavu i da li žena zaista određuje kakav će muškarcima biti život, otkriva Maca.

Foto: Promo

Na sceni se pojavila I nova pevačica pod umetničkim imenom Verena, te ćete se sa njenim likom i delom upoznati upravo u emisiji “Amidži šou”. Verena je pre nekoliko dana objavila pesmu sa našim poznatim treperom Foxom pod nazivom “Nikaragva”, a šta su njeni planovi kada je reč o karijeri, saznaćete već ovog utorka.

Ognjen će se kao i uvek potruditi da goste iznenadi neobičnim izazovima, zato ne propustite “Amidži šou” u utorak 28. januara uživo od 23 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Baka Prase

#Bogdan Ilić Baka Prase

#Dragan Marinković Maca

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Sandra Afrika

#Sergej Pajić

#Televizija Pink

#emisija

'