AKTUELNO

Hvala na poverenju! Ostanite i dalje uz vašu televiziju Pink.

Nastavlja se i dalje trend dobrih rezultata, kada su zvanična istraživanja gledanosti u pitanju, govore podaci agencije Nilsen Audience Mensurment. U jučerašnjem danu Pink je zvanično najgledanija komercijalna televizija u Srbiji.

Pored toga naša televizija je ostvarila posebnu prednost među ženskom populacijom, gde je gledaniji od Javnog servisa Srbije, dok je u kategorijama gledalaca urbane populacije, starosti od 18 do 49 godina kao i među gledaocima iz prestionice ubedljivo gledaniji od ostalih komercijalnih emitera. 

Foto: TV Pink Printscreen/pink.rs

U danu za nama, fantastične rezultate beleži naša informativna redakcija. Tradicionalno „Nacionalni dnevnik“, centralna informativna emisija televizije Pink u danu iza nas pratilo je nešto više od 1.300.000 gledalaca, dok je obraćanje predsednice Vlade Srbije povodom „Kovida 19“ na našem kanalu pratilo približno 1.250.000 gledalaca. Pored najvažnijih vesti, naše „Novo jutro“ apsolutni je lider u donosu na ostale jutarnje emisije svih komercijalnih emitera.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

U samom vrhu gledanosti su domaći i inostrani serijski program. Gotovo milionksi auditorijum bio je uz domaću seriju u pinkovoj produkciji „Crveni mesec“, dok su visokopozicionirane serije inostrane produkcije: „Zakletva“ i „Nemoguća ljubav“. Više od milion gledalaca pratilo je novu epizodu „Paparazzo lova“ koja je ujedno najgledanija zabavna emisija u danu za nama, dok je kasni večernji termin rezervisan za „DNK“ uz koji je bilo 22 odsto auditorijuma.

#Gledanost

'