AKTUELNO

Budite uz "Novo jutro" televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu prelistavaće Milovan Drecun, predsednik skupštinskogOdbora za KiM i Vlade Radulović, vojno- politički analitičar

U Srbiji je do juče regoistrovano 222 zaraženih koronavirusom. 118 jehospitalizovano, a juče je preminula druga osoba od ove belesti, upitanju je žena stara 92 godine. Kakva je trenutna epidemiološkasituacija, kako se zaštititi i na šta posebno obratiti pažnju, pitanja su za profesora doktora Zorana Gojkovića pokrajinskog sekretara za zdravstvo idoktora Sašu Milićevića pedijatra.

O tome da li poslodavci tokom vanrednog stanja smeju da otpuštajuradnike, koje su kazne za poslodavce koji krše zakon ali i na koji načinće biti nastavljena isplata socijalnih davanja, govoriće ministar za zapošljavanje, rad, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević.

 U cilju sprečavanja širenja korona virusa, Vlada Srbije pre četiridana ukinula je međugradski prevoz u Srbiji. Da li je novonastalasituacija uticala na smanjenje broja putničkih vozila na auto-putevimaSrbije, tema je za Zorana Drobnjaka, direktora JP"Putevi Srbije"

Kakva je situacija u Americi kada je reč o koronavirusu čućemo odnašeg glumca Dejana Jelače, koji će se iz Njujorka u naš programuključiti putem skajpa

Muzički gost biće i jedna od najvećih muzičkih zvezda regiona , AcaLukas, koji će nam reći kako on provodi dane u kućnoj izolaciji

Tokom Jutarnjeg programa uključinjemo naše dopisnike iz brojnihgradova Srbije i od njih čuti kakva je situacija po pitanju epidemijeCOVID 19.

#Gosti

#Novo jutro

'