AKTUELNO

Očekujte neočekivano!

Nova neobična životna priča očekuje vas u emisiji „DNK“ i večeras od 23:30 časova na TV Pink. Voditeljka Natalija Simović će i ovog puta dati sve od sebe da ovonedeljnim učesnicima donese mir i istinu za kojom tragaju. 

Ovog puta pomoć su zatražili Đurđevka i Zoran jer žele da dokažu svojim porodicama da je on biološki otac četvoromesečne bebe.

Zoran priča kako voli Đurđevku i da se njih dvoje odlično slažu, ali da je sumnju uneo njegov brat, koji je rekao da on nije otac.

Moj brat je kao čuo da nije moja ćerkica – rekao je Zoran, a Đurđevka je dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

On hoće mene da razdvoji od mog muža. Čačkao je i moju sestru.

Prilu Zoranovog brata je prihvatila i njegova baba kao istinitu i zamrzela Đurđevku. Sa druge strane, Đurđevka tvrdi da najveću toturu preživljava od Zoranove bivše žene, a u priči se spominje i nož.

Ja nisam htela s njim da budem pošto je imao dvoje dece, a njegova žena je krenula na mene nožem, da me bije – priča Đurđevka.

Foto: TV Pink Printscreen

Da situacija bude komplikovanija, Đurđevkina sestra nije bila samo sa Zoranovim bratom, već i sa Zoranom! Đurđevka je ubeđena da su njih dvoje bili zajedno i to dok je ona bila na porođaju. Zbog toga se stvorila ljubomora i netrpeljivost između sestara. 

I da vam kažem, ona se zaljubila u mog muža. Dolazila je s njim kod mene u bolnicu, slikala se s njim. Ne znam da li su bili zajedno, svi kažu da jesu – rekla je Đurđevka kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Đurđevka i Zoran više nisu mogli da se nose sa pritiskom porodice, te su odlučili da istinu saznaju uz pomoć emisije „DNK“.

Da li je Zoran otac Đurđevkinog deteta, ali i šta kriju bratski i sestrinski odnosi, saznaćete u novoj epizodi emisije „DNK“ večeras u 23:30 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#DNK

#Natalija Simović

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka