AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju!

Televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 16 odsto udela u gledanosti, televizija Pink bila je ubedljivo najgledanija u totalu, dok je značajnu prednost u odnosu na sve komercijalne emitere ostvarila mešu urbanom populacijom. Televizija Pink je sa 20 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike – kako među komercijalnim televizijama, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Popodnevnik dnevnik“, kao i Pinkove sportske vesti.

Foto: TV Pink

Večernji termin bio je rezervisan za emisije „Paparazzo lov“ i „DNK“. Novu epizodu emisije od koje strepe poznati, „Paparazzo lov“ pratilo je 15 odsto auditorijuma, dok je uz novu epizodu emisije „DNK“ bilo čak 21 odsto gledalaca.

Foto: Jelena Simonović

Naš domaći serijski program i je i tokom jučerašnjeg dana ostvario fantastične rezultate – sitkom „Nek ide život“ zauzeo je visoku poziciju na listi najgledanijih TV formata. Podjednako dobre rezultate ostvario je i Pinkov inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Četvrta sezona „Zadruge“ obeležila je dan za nama. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, čak 25 odsto auditorijuma, odnosno svak peti gledalac, bilo je uz emisiju „Zadruga 4 – Pitanja gledalaca“.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink