AKTUELNO

Uživajte u filmovima na TV Vesti svake večeri od ponoći! Večeras pogledajte film: "Motmanovo proročanstvo".

Gledaoce u ponoć na kanalu TV Vesti očekuje sjajan psihološki horor film "Motmanovo proročanstvo" (eng. "The Mothman Prophecies") režisera Marka Pelingtona, a u kome igraju Ričard Gir, Lora Lini, Debra Mesing, Vil Peton i Alan Bejts.

Radnja filma:

Džon Klejn, novinar prestižnog Vašingtonskog lista, napušta posao nakon što mu žena umire posle čudnih okolnosti... Naime, kada su konačno pronašli kuću o kojoj su oduvek sanjali da imaju i kada su sklopili ugovor da je kupe, njegova žena doživljava nesreću, gotovo ju je pregazilo čudno leptiroliko biće u ogrtaču.

Foto: TV Vesti

U bolnici, Džon je našao skice koje je ona crtala pre nego što je umrla. Počinje da istražuje neobične izveštaje iz tog malog grada u Zapadnoj Virdžiniji koji uključuju i brojna proročanstva i pojavljivanje bizarnih bića s krilima.

Foto: TV Vesti

Dve godine kasnije na volšeban način se obreo jedne noći u tom malom gradiću... i što dublje istražuje i kopa da otkrije misteriju priviđenja mnogih iz toga mesta – baš sve ukazuje na leptir-čoveka – i sam njegov život dovodi se u veliku opasnost...

Foto: TV Vesti

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, SatTrakt - 011, Orion - 018, Pošta net - 110

Pratite "TV Vesti" i na društvenim mrežama: Instagram i Youtube!