AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Premijerna ekipa i ove nedelje gledaoce televizije Pink vodi na petočasovno putovanje kroz svet poznatih. Neprevaziđeni voditeljski duo Tijana Prica i Bojana Lazić i ovog nedeljnog popodneva pozdraviće gledaoce iz već dobro poznatog studija sa najgledanije televizije ''Pink'', dok će reporter Nemanja Vujičić i ovog puta biti na svim udarnim lokacijama sa najpoznatijim ličnostima domaće i regionalne javne scene.

Video: TV Pink Printscreen

Ove nedelje očekuje vas više nego uzbudljivo putovanje kroz svet poznatih, sa nikad aktuelnijim ličnostima koje će otvoriti svoje duše pred milionskim auditorijumom televizije Pink.

U velikoj životnoj ispovesti sa Nemanjom Vujičićem, ovoga puta dušu će pred milionima otvoriti jedna od najvećih balkanskih zvezda svih vremena, legendarna Dragana Mirković.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana je ispričala priče koje javnost nikada do sada nije čula o njoj, otvorila je dušu o izuzetno teškom životnom periodu kog ne želi da se seća, a potom iskoristila priliku da svojim raskošnim glasom ulepša nedeljno popodne milionima gledalaca televizije Pink i uživo otpevala svoje najveće hitove.

Foto: TV Pink Printscreen

Bivši supružnici o kojima brui čitav region, gostovali su u utorak kod Ognjena Amidžića, a premijerna ekipa vam donosi sve ono što se dešavalo iza kulisa. Dalila i Dejan su takođe i pred objektivnom premijerne kamete otvorili duše i sa milionima podelili sve što im leži na srcu i duši.

Foto: TV Pink Printscreen

Nedelju za nama obeležila je tužna vest. Naime, velika Merima Njegomir sahranjena je na Novom groblju u Beogradu, a veliki broj poštovalca njenog lika i dela, porodice, kolega i prijatelja ispratio je Merimu na večni počinak.

Foto: TV Pink Printscreen

U skupštini grada se u sredu okupio krem de la krem srpske estrade, a u čast Marini Tucaković na komemoraciji su govorili njen sin Milan Laća Radulović i prijateljica Ana Bekuta.

Foto: TV Pink Printscreen

Na memorijalni skup legendarne Marine došli su Ana Nikolić, Goga Sekulić, Dara Bubamara, Nataša Bekvalac, Dragana Mirković i mnoge druge zvezde, a detaljnije možete gledati u nedelju u ''Premijera Vikend specijalu''.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se bliži kraj 2021. poznati uveliko snimaju želje za novu 2022., a Neda Ukraden, Zorica Brunclik i Kija Kockar, otkrili su svoje.

Foto: TV Pink Printscreen

U goste kod Bojane Lazić i Tijane Price kao muzički gosti na iznenađenje gledalaca sa svojom novom zajedničkom numerom dolaze Sloba Radanović i Elma Sinanović.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Ne propustite najnovije izdanje emisije "Premijera - Vikend specijal" koje je na programu televizije Pink danas, u dobro poznatom terminu od 13:30 časova!

Autor: M.M.