AKTUELNO

Neviđeni šou program!

Veliki šef je obradovao i zadrugare i milionski auditorijum najgledanije televizije Pink, kada je doneo odluku da se još jedna, nezaboravna "Novogodišnja Zadrugovizija" odži večeras od 22 časa u velelepnom studiju u Šimanovcima.

Većina zadrugara je dugo čekala svojih pet minuta na sceni, kako bi pokazala svoje talente i pred milionima se ispromovisala u najboljem svetlu. To će im večeras i biti omogućeno.

Foto: Pink.rs

U specijalnoj, prazničnoj "Zadrugoviziji" najspektakularnije sezone Zadruge do sada, gledaoce očekuje pravi šou. Veliki hitovi u izvedbi vaših omiljenih zadrugara, koreografije, kostimi i više nego aktuelni žiri, učiniće da se noć koja je pred nama dugo pamti.

Posle "Novogodišnje Zadrugovizije" ništa neće biti istio, budući da nas očekuje pravi šou i razna suočavanja koja gledaoci ne mogu ni da naslute. Veliki šef je spremio pregršt iznenađenja za sve, a zadrugari su se marljivo spremali cele nedelje, kako bi večeras zablistali i na sceni dali svoj maksimum. Biće ovo duga, ali uzbudljiva noć za sve ljubitelje dobre zabave, drame i tenzije.

"Novogodišnju Zadrugoviziju" u ovoj sezoni pratite uživo na televiziji Pink od 22h, a sve što ste propustili pronađite na najbržem portalu u zemlji - Pink.rs.

Autor: P.R.