AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju!

Televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink bila je gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije u totalu, među ženskom publikom, među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina i među urbanom populacijom, dok je od svih komercijalnih televizija bila gledanija među publikom sa teritorije Beograda, kao i među gledaocima iz Beograda starosti od 18 do 49 godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink bila je lider u informativnom programu. Nacionalni dnevnik pratilo je blizu 1.000.000 gledalaca, a veliku pažnju privukli su i Nacionalni dnevnik u 13, Popodnevni dnevnik, Nacionalni dnevnik u 21.

Foto: TV Pink Printscreen

Predsednika Srbije Aleksandra Vučića na postavljanju kamena temeljca za izgradnju fabrike Bizerba pratio je 21 odsto televizijskog auditorijuma.

Milionska publika bila je uz Pinkov zabavni program. Najgledanija late night emisija Ami G Show je sa više od 1.200.000 gledalaca bila 3. najgledanija emisija u danu na svim televizijama.

Foto: Jelena Simonović

Televizija Pink bila je dominantna i kada je reč o serijskom programu, pa je veliku pažnju gledalaca privukla nova sezona serije Nemoguća ljubav, kao i serije Zakletva i Fatalna ljubav.

Foto: PROMO

Dan za nama protekao je u znaku najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. Zadrugu 5: Žurka pratilo je 27 odsto televizijskog auditorijuma, odnosno 34 odsto ženskog auditorijuma.

Foto: Pink.rs

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink