AKTUELNO

Ne propustite da u emisiji Svitanje saznate sve najvažnije informacije.

U Svitanju sa šefom Predstavništva Republike Srpske u Vašingtonu Obradom Kesićem razgovaramo o značaju dolaska američkih kompanija u Srbiju, koje su investirale u našu zemlju 4 milijarde dolara, kao i o tome na kom su nivou trenutno politički i ekonomski odnosi Srbije i SAD.

Takođe, naš gost biće ministarka bez portfelja prof.dr Slavica Djukić Dejanović, sa kojom ćemo pričati o demografskoj slici Srbije i o načinima koji će pomoći da se povećanje nataliteta.

Koje sve vrste pomoći mogu da očekuju budući roditelji, i koji je najbolji način da se roditeljstvo u Srbiji podrži. Kako je zamišljena nova ustanova kulture Barka i koji je koncept,reći će nam osnivača i direktor "Barake",ali i nagrađivani glumac i reditelj Vuk Saletović.

Gost Naslovnih strana ovog jutra biće zamenik glavnog i odgovornog urednika Večernjih novosti Milan Babović, a u rubrici Konkretno sa kapetanom Jovanom Krivokapićem portparolom Ministarstva odbrane i pilotom Nenadom Stevićem pričamo o Vojnoj paradi "Oslobođenje 2017" koja će biti održana 20. oktobra na Dan oslobođenja Beograda.

#Emisija Svitanje

'