AKTUELNO

Ko je Lala Doder, kako protiče snimanje i u kakvim je odnosima sa ostalim glumcima - na ova i još mnoga pitanja odgovorila je Milica Milša.

Serija proslavljenog scenariste Žarka Jokanovića „Zakopane tajne“ počinje sa emitovanjem na televiziji Pink 20. marta u 21 čas, kada ćete se upoznati sa širokom lepezom živopisnih likova koje će otelotvoriti čak 67 glumaca. Kako je i sam Žarko rekao, inspiraciju za likove traži u svakodnevnom životu, te će gledaoci kroz seriju „Zakopane tajne“ moći da se poistovete sa bar jednim likom.

Jedan od likova koji će sasvim sigurno zaintrigirati gledaoce širom Balkana jeste Lala Doder koju tumači proslavljena srpska glumica Milica Milša. Upravo smo sa njom razgovarali u susret početku emitovanja serije „Zakopane tajne“, a ona se na samom početku osvrnula na atmosferu na setu. 

Divna je atmosfera, divni su ljudi, sve je velelepno. Svi smo veoma uzbuđeni, radosni, imamo i pozitivnu tremu da budemo dorasli ovako velikom projektu. Mislim da će ovo biti nešto novo, veoma uzbudljivo, sa mnogo tajni, smeha, melodrame, ljubavi, zavisti, prepreka da se dođe pravde i istine, biće tu i plača, on je nekada lekovit – kaže Milica.

Foto: RTV Pink /Jelena Simonović

Prema scenariju, Lala Doder je misteriozna dizajnerka parfema i potomkinja stare ruske plemićke porodice Vigotski, a Milica je opisala kako ona vidi svoj lik.

Lala Doder je moćna žena, ali bih pre rekla da je mirna i moćna žena, koja veoma dobro zna šta želi i kako da dođe do cilja. Pravedna je, u stanju je da prećuti kada treba, ali i da kaže kad treba. Drži konce u svojim rukama – rekla je Milica, ne želeći da otkriva previše.

Kako joj je direktan partner u „Zakopanim tajnama“ Danilo Čelebić, zanimalo nas je kakav je njihov odnos ispred kamera.

Danilo i ja se znamo skoro 30 godina, radili smo zajedno seriju u Crnoj Gori i tu smo se upoznali, radili smo zajedno i na jednom filmu. Ali, sada prvi put igramo muža i ženu. Danilo je divan čovek i glumac, i mislim da je za ovu ulogu najbolji izbor – ispričala je Milša i otkrila kakav odnos ima sa glumcima koji joj igraju decu:
Slažem se odlično sa mojom decom, to su Stojan Đorđević, Stefan Radonjić koji je moj drug iz pozorišta, a ćerku mi igra Teodora Tomašev. Mi smo jedna nova-stara ekipa, ali ima dosta mladih glumaca, divnih, lepih, talentovanih, i mislim da je to draž ove serije, što će uvesti neke nove likove i mladosti predstaviti neke mlade glumce, pored nas starijih, afirmisanih.

Foto: RTV Pink /Jelena Simonović

Kao adut serije „Zakopane tajne“, Milica je, pored glumaca, izdvojila jedno ime:

Žarko Jokanović, on piše najgledanije serije.

Uz obilje drame, ali i smeha, kao i trilerskih zapleta, unutar uzbudljivih života svakog od likova, gledaoci će kroz seriju „Zakopane tajne“ pratiti njihove izdaje, prevare, dekadencije, preživljavanja, ucene, spletke, beskrupuloznu borbu za imovinu, tabloidizaciju njihovih života, urnebesno-komične situacije u kojima se nalaze neki likovi – i to od 20. marta svakog radnog dana u 21 čas na televiziji Pink.

Autor: M.Đ.