AKTUELNO

Nakon uspeha na prošlogodišnjem FEST-u i drugim značajnim domaćim festivalima, Apollon korisnici imaće priliku da uživaju u filmu Petra Pašića – “Troje”.

Ostvarenje  “Troje” Apollon produkcije, po scenariju Katarine Nikolić i Petra Pašića, a u režiji Petra Pašića– doživelo je svoju premijeru na 51. Međunarodnom filmskom festivalu – FEST 2023, a od danas sviljubitelji kvalitetne drame imaće priliku da film “Troje” pogledaju na Apollon platformi. Glavne uloge dodeljene su brilijantnim glumcima: Igoru Đorđeviću koji je maestralno predstavio Ivana, magentski privlačnoj Marini Ćosić koja se sjajno snašla u ulozi Vere i Damjanu Kecojeviću koji je izvanredno dočarao Aleksandara.

Foto: Promo

Već na samom početku ove napete drame Petra Pašića “Troje” – jasno je da Vera i Ivan nisu par kakvim ih društvo vidi - uspešni u svom poslu, situirani, divni roditelji koji uzivaju u luksuzu sa ćerkama. Naizgled običnom mladom paru, uhodanu svakodnevnicu menja iznenađujući predlog Aleksandra – njihovog najboljeg prijatelja, arhitekte, i Verinog kolege. Ivan sa Aleksandrom često izlazi po noćnim klubovima i vođen nekontrolisanom požudom vodi dvostruki život, kom je Aleksandar svedok.

Foto: Promo

Foto: Promo

Prica o atipičnim ljubavima, erotici i pokušaju da pronadju sebe kroz nove vidove odnosa, uneće haos u živote glavnih likova. Dinamika kada se nalaze u istom prostoru je intrigantna i konstantno koketira sa nekovencionalnim odnosima koje su Igor Đorđević, Marina Ćosić i Damjan Kecojević uverljivo predstavili.

Foto: J.Simonović

Nakon premijenog prikazivanja na FEST-u 2023, festivalska publika imala je zadovoljstvo da ostvarenje Petra Pašića “Troje” pogleda i na Festivalu filmskog scenarija – Vrnjačka Banja, kao i na Festivalu snimateljskih ostvarenja -Slika u pokretu u Novom Sadu.

Apollon - prvi lokalni servis za gledanje filmova i i serija, u saradnji sa “Telekom Srbija” pokrenuo je inicijativu za snimanje čak 52 dugometražna filma u sopstvenoj produkciji. Nakon sjajnih ostvarenja pod rediteljskom palicom Petra Pašiča za Apollon produkciju “Sa’rana, bižuterija i po koji kaput“ i „Iza kamere“ – “Troje” je simbolično treći Pašićev film koji će se naći na Apollon platformi i ljubiteljima intrigantne drame prirediti nezaboravan filmski ugođaj.

Autor: S.P.