AKTUELNO

Trinaesto po redu i najveće takmičenje u Novom Sadu ovog tipa, dovelo je najviše vozača koji su bili spremni da pokažu šta znaju.

Miloš Pavlović – aka Paja Kobazz iliti Paja Skejter, autor i voditelj emisije „Ne znam di teram“ na REDTVu, za 25. epizodu pripremio je materijal na koji svaki iskreni ljubitelj ekstremnih sportova i ekstremne kulture ne može biti ravnodušan. U pitanju je skejt takmičenje u Novom Sadu - „Novi Sad Skate Open 2023“ u organizaciji novosadskog Fly High-a, a pod sponzorstvom Kobazz šopa, gde ćemo imati priliku da vidimo sjajnu vožnju, odlične trikove, ali i izrazito prijateljsku atmosferu među učesnicima i posetiocima.

Foto: Promo

Foto: Promo

Podsećanja radi, u prošloj epizodi poslednjeg dana septembra meseca prošle godine Paja je krenuo u Novi Sad na takmičenje „Novi Sad Skate Open 2023“ u organizaciji novosadskog Fly High-a, a pod sponzorstvom Kobazz šopa. Lepa ideja i dobre namere nisu bili dovoljni, te je Paja sa svojom ekipom vrlo brzo naišao na prepreke koje su rezultirale jurnjavom za prevoznim sredstvom sa kojim bi najzad stigli do Srpske Atine. Ipak, sreća je bila na njihovoj strani – i imali smo to zadovoljstvo da sad pogledamo najbolje delove ovog sjajnog takmičenja koje je, slobodno možemo reći, obeležilo predhodnu sezonu.

Foto: Promo

Na „Novi Sad Skate Open 2023“ takmičili su se momci, devojke, ali i deca do 16 godina. Koliko smo mogli da zavirimo u pravila – lak trik doneo je jedan bod, teži dva, a tri laka i jedan teži doneli su pet bodova i to su takmičari sve morali da pokažu u jedan minut. Trinaesto po redu i najveće takmičenje u Novom Sadu ovog tipa, dovelo je najviše vozača koji su bili spremni da pokažu šta znaju.

Foto: Promo

Prelepu sliku poslao je iskusni novosadski iskusni vozač, kog su bodrili supruga i četvoro naslednika. Skejt familija iskoristila je ovo miholjsko leto u najdivnijem svetlu.

Foto: Promo

Pobedu u ženskoj kategoriji odnela je Maša iz Novog Sada, Vasilije je zauzeo treće, a Ostoja drugo mesto u kategoriji dece do 16 godina, dok je Luka Vasić iz Beograda zauzeo prvo mesto u muškoj kategoriji. Opšti utisak – neverovatno dobro takmičenje, gde su svi učesnici sve dali od sebe i imali smo priliku da vidimo lude trikove. Iskrena emocija prožimala se poslednjeg dana septembra u Novom Sadu, 2023.godine.

Foto: Promo

Nikako ne propustite možda čak najbolju epizodu emisije “Ne znam di teram” na RED TVu u petak u 19časova, a ako vas 25. epizoda potpuno zavoza kao i autora ovog teksta – tu je subota, te u 13 časovabacite oko i na reprizu.

Autor: S.P.