AKTUELNO

Sjajni vozači, zlatna medalja, ali i nezgoda na stazi koju niko nije mogao da očekuje.

Kopaonik, drugi dan Međunarodnog FIS takmičenja i Državnog prvenstva u snoubordu. U predhodnim epizodama imali smo priliku da vidimo zagrevanje pred takmičenje, kao i to da je Todor Jović – Tole trojka sa Stare Planine, zauzeo drugo mesto na državnom prvenstvu. Sada, autor i voditelj emisije „Ne znam di teram“ na RED TVu, Miloš Pavlović aka Paja Kobazz vodi nas na drugi dan takmičenja na Kopaoniku gde ćemo imati prilike da vidimo sjajne vozače, ali i još svašta interesantno.

Foto: Promo

Foto: Promo

Tole, sem što je jedan od naših najboljih vozača snouborda – ovog puta oprobao se i u ulozi reportera. A kako mu nova uloga stoji, imaćete priliku da vidite u najnovojoj epizodi emisije „Ne znam di teram“. Ono što je dosta interesantno, ali i važno jeste činjenica da je ekipa emisije o ekstremnim sportovima i ekstremnoj kulturi imala priliku da razgovara sa dosta ženskih učesnica takmičenja u ovom popularnom zimskom sportu. Tole je razgovarao i sa Violetom, trenerom snoubord kluba Via Stars sa Kopaonika. Članovi tog kluba poznati su po sjajnim rezultatima, a evo šta je Violeta rekla za RED TV kamere.

Foto: Promo

Foto: Promo

„Cele zime se pripremamo za ovo takmičenje. Od kada smo došli na planinu. Faktički se dva meseca spremamo i za održane trke u kupovima, kao i za Državno prvenstvo. Trenirali smo ugravnom na Kopaoniku. Via Stars klub ima 17 takmičara, a njih 15 će se takmičiti na Državnom prvenstvu. U free style-u imam devet takmičara.“ – rekla je Vesna.

Foto: Promo

Paja je imao priliku da obiđe na Jelovarniku veliki vodopad i staru crkvu koja jesagrađena na temeljima stare rimske bogomolje. Tokom njegove avanture – Tole mu je javio da je osvojio prvo mesto na Državnom prvenstvu u snoubordu slalom. Veliki uspeh za mladog Todora Jovića, ali i Staru Planinu.

Foto: Promo

Ipak, da ne može baš sve da bude sjajno i bajno – tome govori u prilog da sesnimatelj povredio na noćnoj vožnji, tako što je nesmotreni skijaš svom silomnaleteo na njega. Redarska služba je brzo reagovala i odvela ga u Trauma centar na Kopaoniku. Spuštanje niz planinu nije igra, moramo biti pažljivi i odgovorni prema svojoj okolini.

Foto: Promo

Za celokupan doživljaj na Kopaoniku već u petak u 19 časova uključite RED TV i ispratite najnoviju epizodu emisije „Ne znam di teram“, a termin za reprizu je rezervisan u subotu u 13 časova. 

Autor: S.P.