AKTUELNO

Mlada pevačica, koja je oduševila regionalnu publiku, na svojoj promociji okupila je aktuelne izvođače koji su imali samo reči hvale za njen novi projekat.

Pop diva domaće muzike, Nikolija Jovanović, napravila je spektakularnu promociju novog albuma „Lavina“. Dosta poznatih faca, kao i njen partner Relja Popović, došli su da podrže popularnu pevačicu čije nove numere su pokorile trending, a ekipa emisije „Whatzuuuuup“-a na RED TVu našla se, kao i uvek, na pravom mestu upravo vreme.

„Na novom albumu se radilo preko godinu dana, ali intenzivno – preko sedam meseci. Preko pedeset mojih saradnika i ja smo dali sve od sebe. Radili smo sa puno ljubavi, tako da verujem da su zato ovakvi rezultati. Najveća porška u celom procesu stvaranja bio mi je Relja. Kada padne mrak i kada dođem kući on je uvek tu da me sasluša – sa svim strastima, strahovima i uzbuđenjima. Perfekcionista sam – to mi je mana, jer nikada ne može sve da bude savršeno. Težim ka tome, a onda se preopteretim. Relja i ja nismo izbacili duet, jer bi u tom slučaju album izašao sledeće godine, a ja sam želela sada da izađe. Komplikovan je proces da nas dvoje napravimo duet.“ – rekla je Nikolija.

Foto: Printscreen YouTube

„Nikolija je imala dosta jasan i hrabar plan. Moje glavno osećanje je – ponos. Koliko god da je mnogo ljudi učestvovalo u procesu, ona je bila glavni pogon. Na albumu je bila od prvog do poslednjeg trenutka uključena i to se vidi i po rezultatima i po zvuku. Producenti su mi rekli ako bi radili našu duetsku pemu – neće stići da urade 5,6,7,8 drugih pesama, jer ja jesam malo komlikovan.“ – rekao je Relja.

Foto: Printscreen YouTube

„Ćerke su čule „Lavinu“ i videle su spot. Generalno im ne puštam našu muziku zato što naša muzika nije za decu. Teške su reči i mislim da to nisu pesme koje one treba da slušaju. Ne kritikujem roditelje koji puštaju moje pesme svojoj deci. To je lični izbor, samo ja svojim ćerkama ne puštam. Mama je oduševljena albumom. Njene pesme su „Pravo na grešku“ , „Viski“ i „Milo moje“. Oduševila se kada je čula ceo projekat. Kako mi artisti volimo da kažemo – meni su sve pesme favoriti, ali bih ipak izdvojila pesmu „Lavina“. – objasnila je Nikolija.
„ Tekstualno najviše volim pesme „Lavina“ i „Milo moje“, a za pesme koje su bengeri – odmah sam rekao da će biti bengeri. Volim ceo album kao koncept. Ima jedan stih u tuđoj pesmi koji sam posvetio Nikoliji, ali nije to slučajno sakriveno...“ – objasnio je Relja.

Puno dobre energije, muzike, interesantnih izjava Relje i Nikolije – kao i poznatih zvanica imate priliku dapogledate i poslušate u emisiji „Whatzuuuuup“, koja se sada nalazi na RED TV Youtube.

Autor: S.P.