AKTUELNO

Vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović pridružio se narodnom veselju koje je PR-DC organizovao u Despotovcu. Meštanima je podelio majce „Ponosan sam što sam Srbin“.

Uspeh na Sajmu tehnike u Beogradu ekipa PR-DC odlučila je da proslavi narodnim veseljem u Despotovcu. Ipak, nije se samo uživalo - već se i radilo. Idejni tvorac kompanije Željko Mitrović na srednjevekovni način izveo je jedan eksperiment.

Foto: TV Pink Printscreen

- Posle uspešno završenog Sajma tehnike gde smo prikazali sva ona naša čuda, evo nas u Despotovcu gde je PR-DC odučio da napravi narodno veselje i ispeče bika na ražnju. PR-DC je odlučio da bude tradicija i da svakog meseca u jednoj opštini srpskoj napravi narodno veselje sa bikom ili volom na ražnju. Mada mislim da će negde biti potrebno i više od jednog – naveo je Mitrović i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, mi smo iskoristili priliku pošto smo došli u prirodu, tu smo i blizu vojnih poligona da isprobamo nešto što je u potpunosti kompatibilno sa ovim ambijentom, a to je jedan od naših novih projekata. To je jedna hemijska supstanca kojom pokušavamo da napravimo zamenu za TNT, odnosno ona ima veću razornu moć od TNT, ali zbog ovih okolnosti smo je lansirali, ne lanserom, ne raketnim pogonom, nego lukom i strelom

- Eksperiment je uspeo, svi okupljeni su bili impresionirani kako luk i strela mogu biti upotrebljeni kao lanser za jedno vrlo moderno oružje. Miloš nije verovao da ću ja to stvarno da izvedem. Lično sam to uradio i pogodio sam cilj – rekao je Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Suvalasnik PR-DC Miloš Petrašinović kaže da su svi prisutni bili imresionirani preciznošću koju je Željko pokazao na ovom poligonu.

- Za prijatelje od danas Robin Hud. Zovite me Robi – našalio se Željko.

Foto: TV Pink Printscreen

- Iako se ovaj ranč na kome smo odlučili da proslavimo uspeh zove „Teška muka“ zaista nam nije bilo teško da dođemo ovde. Došli smo ovde da na najbolji način pokažemo slogu i jedinstvo – istakao je Petrašinović.

Mitrović je naglasio da je mnogo veće interesovanje od bika na ražnju izazvao njegov eksperiment.

Autor: