AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje TV serijala "Kuća od srca".

Dvadeset i treća epizoda TV serijala "Kuća od srca" donosi nastavak priče o teškom životu porodice Simić-Šlapak.

Majčinski instinkt Karolini ne dozvoljava da se čuva i odmara, već je gura napred ka ostvarenju snova, što je naljutilo članove ekipe ove emisije.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

- Kao domaćin si sklonjena sa gradilišta, prekršila si pravilo, prekršila si naš dogovor da ćeš da brineš o svom zdravlju. Ja ne mogu da podržim majku troje dece da uništava svoje zdravlje - rekla je Jelena Matijašević Karolini.

Foto: Printscreen Youtube

Žarko Lazić je rešio da pronađe rešenje koje će odvojiti Karolinu od gradilišta - želi da nađe njene bivše muževe i da ih motiviše da dođu i odmene Karolinu u radovima na izgradnji nove kuće.

Foto: Printscreen Youtube

Jelena i Žarko kreću do obližnjih sela kako bi pronašli dva bivša Karolinina muža, ali da li će neodgovorni očevi pokazati da im je bar malo stalo do dece i do bivše supruge kojoj je zdravlje veoma ugroženo, saznaćete u novom izdanju serijala "Kuća od srca".

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

- Deca bi trebalo da znaju ko im je otac i da odrastaju uz njega jer je on bitna figura u njihovim životima - objašnjavao je Žarko razloge za potragu.

Da li su porodične tajne konačno izašle na videlo, ali i da li je susret sa Karolininim bivšim mužem, a Danicinim ocem prošao bez incidenata, saznaćete u TV serijalu "Kuća od srca" u utorak 20. marta od 21:45h samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'