AKTUELNO

Najveća prepreka u njihovoj vezi je to što svi, pa i on sam, smatraju da je ona suviše dobra za njega...

Šta se desi kada zgodna i samouverena devojka izabere šeprtlju za momka, na komičan način nam prikazuje film “Ona je suviše dobra za mene” (eng. She’s out of my league) iz 2010. godine, koji je večeras u 20 časova na Pink 2. Reditelj Džim Fild Smit je glavnu mušku ulogu dodelio Džeju Baručelu, žensku – atraktivnoj plavuši Elis Iv, a tu su i Lindzi Sloun, Ti Džej Miler, Kristen Riter, Majk Vogel i drugi.

Foto: Promo

Glavni junak je Kirk, prosečni momak, zaposlen kao član obezbeđenja na aerodromu, koji nema baš mnogo ambicija, osim želje da se pomiri sa bivšom devojkom Marni. Jednog sasvim običnog radnog dana na aerodromu se pojavljuje zavodljiva Moli. Dok se svi prolaznici okreću za njenom vitkom linijom i stavom kojim pleni dugim hodnicima, ona se zagleda u Kirka.

Foto: Promo

Momak prosto ne može da poveruje da je devojka poput Moli zainteresovana za nekoga kao što je on, ali, ipak, započinju romansu. Međutim, vremenom njegovo početno uzbuđenje prerasta u paniku, a nesigurnost i saveti porodice i prijatelja prete da unište tu vezu. Situacija se dodatno zakomplikuje kada se pojavi Molin savršeni bivši dečko Kem, odlučan da se pomiri sa njom.

Foto: Promo

Ne propustite komediju “Ona je previše dobra za mene” večeras u 20 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Ona je previše dobra za mene | 2010.

#Pink 2

#Televizija Pink

'