AKTUELNO

Ne propustite nastavak priče o teškom životu porodice Vasić.

Ekipa najhumanijeg TV serijala "Kuća od srca" će se ovog utorka u 21:30 časova, u 29. epizodi četvrte sezone, suočiti sa novim problemima u pokušaju da porodici Vasić izgradi novi dom.

Pokojni Mile Vasić je pre Danijele već imao brak, u kom je dobio sina Darka, zbog čega Jelena Matijašević i Žarko Lazić ne znaju u čijem je vlasništvu zemljište i kuća.

Jelena je ponovo otišla kod advokata da sazna da li imaju papire, da li mogu da nastave sa radovima i kome uopšte grade kuću.

Foto: RTV Pink

Međutim, čini se da će šokantna saznanja otvoriti novi, još veći problem - Darko i njegova porodica će morati da se isele.

Ekipa serijala "Kuća od srca" naći će se pred najvećom dilemom do sada - da bi pomogli jednoj porodici, moraće da unesreće drugu. Kako bi izbegli ovakav scenario, Jelena i Žarko daće sve od sebe da pronađu rešenje koje će zadovoljiti obe porodice.

Foto: RTV Pink

Jelena je otišla kod Danijele i njene dece kako bi saznala pravu istinu o komplikovanim porodičnim odnosima.

Foto: RTV Pink

- Meni je vaša mama rekla da su oni bili grubi prema vama, da su vas čak tukli. Da li je to istina? - pitala je Jelena Danijelinu decu, koja su potvrdila ovo.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Sa druge strane, Žarko je želeo da čuje i drugu stranu, pa je razgovarao sa Miletovom bivšom suprugom.

- Au sram je bilo - rekla je žena nakon što joj je Žarko ispričao šta im je Danijela rekla.

Foto: RTV Pink

Loši odnosi prikrivaju istinu, a u želji da se rešenje pronađe, Jelena i Žarko žele da Danijela i Miletova bivša supruga, a Darkova majka, razgovaraju.

- Da li je moguće da sednemo da se dogovorimo da vas oni ne diraju, da vas ostave da živite ovde - pitao je Žarko Miletovu bivšu suprugu.

Foto: RTV Pink

Da li Danijela ima snage za razgovor sa Miletovom bivšom ženom sa kojom deli dvorište, saznaćete u 29. epizodi serijala "Kuća od srca" u utorak 1. maja u 21:30 časova samo na TV Pink!

Foto: RTV Pink

Autor: M. Đ.

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'