AKTUELNO

Kada ostanu bez supruge i majke, samohrani otac će učiniti sve za svoju ćerku jedinicu

Potresnu priču je napisao i režirao Ačero Manjas kreirajući 2010. godine dramu “Sve što poželiš” (esp. Todo lo que tu quieras) o odnosu oca prema ćerki, nakon smrti supruge. U glavnoj ulozi je Huan Dijego Boto, njegovu mezimicu tumači devojčica Lucija Fernandez, a u ostalim ulogama su Hoze Luis Gomez, Mario Martin, Ana Vagener, Pedro Alonso i drugi.

Porodica Velasko koju čine Leo, Alisija i njihova četvorogodišnja ćerka Dafne, vodi miran život u Madridu. Alisija je uglavnom zadužena za čuvanje i obrazovanje devojčice, ali tokom božićnih praznika ona iznenada umire.

Foto: Promo

Leo, konzervativan i homofobičan muškarac, ostaje sam da se brine o devojčici. Dafne je veoma pogođena odsustvom Alisije i stalno traži majčinsku figuru, pa se otac, čiji je jedini cilj da obezbedi sreću za ćerku, suprostavlja sam sebi boreći se portiv predrasuda. Čineći sve da usreći svoju mezimicu, on polako gubi spostveni identitet.

Foto: Promo

Ne propustite dramu “Sve što poželiš” sutra ujutru u 08 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Sve što poželiš | 2010.

#Televizija Pink

'