AKTUELNO

Tajni agent CIA i drski bokser u komičnoj akciji snimanoj 2002. na ulicama Budimpešte

U glavnim ulogama filma “Ja, špijun” (eng. I spy) iz 2002, koji je večeras u 20 časova na Pink 2, igraju slavni holivudski komičari Edi Marfi i Oven Vilson, a režiser je Beti Tomas. U ostalim ulogama su: Femke Jansen, Malkolm MekDauel, Geri Kol...

Foto: Promo

Kada prototip najsavremenijeg borbenog aviona američke vojske dospe u ruke zloglasnog trgavca oružjem Arnolda, koji hoće da ga proda grupi terorista sa nuklearnom bojevom glavom, CIA šalje svog tajnog agenta Aleksa u Budimpeštu da vrati avion i tako spreči napad na SAD. Sa Aleksom, kao paravan, šalju i civilnog partnera Robinsona, bokserskog šampiona u poluteškoj kategoriji. On je potreban za upad u Arnoldov štab koji se nalazi u luksuznoj palati u Budimpešti, a izvešće ga tako što se izazvati aktuelnog evropskog prvaka na boks meč, koji organizuje upravo Arnold.

Foto: Promo

Prava borba se, međutim, odvija izvan bokserskog ringa, između umišljenog i drskog boksera i tajnog agenta - Aleks nije oduševljen Robinsonom jer je ženskaroš, privlači mnogo pažnje, a sa takvim partnerom teško da bilo koji zadatak može da se sačuva u tajnosti. Ipak, njih dvojica nakon niza prepreka uspevaju da uspostave saradnju na neobičnom mestu - u tunelima Budimpeštanske kanalizacije.

Foto: Promo

Robinson Aleksa podučava umetnosti zavođenja, dok za uzvrat dobija lekcije o intrigantnom svetu špijunaže i naprava visoke tehnologije, pa tako zajedno kreću u trku sa vremenom kako bi sprečili katastrofu i uspešno okončali misiju.

Foto: Promo

Ne propustite akcionu komediju “Ja, špijun” večeras u 20 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Edi Marfi

#Film

#Ja | špijun (I | spy) 2002.

#Oven Vilson

#Pink 2

#Televizija Pink

'