AKTUELNO

Šesta epizoda petog ciklusa TV serijala „Kuća od srca“, utorak od 22 sata na TV Pink

Neočekivan obrt u već komplikovanoj porodičnoj situaciji zadesio je Stamenkoviće u šestoj epizodi petog ciklusa TV serijala „Kuća od srca“, koju ćete gledati ovog utorka na TV Pink od 22 sata. Njima je neophodna obnova kuće kako bi sedmoro Vitomirove i Nedeljkine dece ostalo sa roditeljima pod istim krovom, međutim, otvara se pitanje ko su im zaista roditelji, a sumnje koje Vita ima izazivaju nevericu. Sve je počelo spekulisanjem da Nedeljkin brat planira da izbaci Vitu i useli se u obnovljenu kuću.

Foto: Printscreen Youtube

Da li tvoj brat Cvetko očekuje da će živeti u kući, pošto nam pomaže oko radova – otvoreno je pitala Jelena Matijašević Nedeljku, ali je nakon toga ostavila kolegu Žarka Lazića da se sam izbori sa svim problemima koji su zadesili ovu porodicu, pa samim tim i serijal.

Foto: Printscreen Youtube

Jelena se ceo dan nije pojavila na gradilištu, pa je na Žarku bilo da ujedno brine o majstorima oko kuće, ali i da nastavi tamo gde je njegova koleginica stala – oko potpisivanja ugovora o vlasništvu kuće. Tu se Žarko našao u nezgodnoj situaciji.

Žare, ja ti lepo kažem, da idemo na test, pa da vidimo ko tu laže, ko spava sa bratom i ko ima decu sa bratom, sve ćemo da vidimo – ljuto je govorila Nedeljka u dvorištu kuće gde su smešteni, tvrdeći da je suprug tako optužuje.

Foto: Printscreen Youtube

U neverici je Žarko slušao Nedeljku, a potom se brzo bacio u akciju, otišao do Vite da mu prenese kako se situacija razvija i ponudi da odu na DNK test.

Izgleda da će da me izbace, ako ne stavim prepreku – odlučno je rekao Vitomir, spreman da se suoči sa Nedeljkinom braćom i utvrdi očinstvo nad sedmoro dece.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Kako će se razvijati ova komplikovana porodična situacijai da li će ostati vremena da se kuća izgradi u roku, videćete večeras od 22 sata u šestoj emisiji petog ciklusa serijala „Kuća od srca“ na TV Pink.

Pink RS

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'