AKTUELNO

Film “Samo drugarski” (2011) večeras na Pink Premium od 20 sati

Već mnogo puta ispričana priča pod rediteljskom palicom Vila Gluka u romantičnoj komediji “Samo drugarski” (eng. Friends with benefits) večeras od 20.00 na Pink Premium ipak donosi novu dozu humora i zabave, ali i nova saznanja o muško-ženskim odnosima.

Foto: Promo

Glavnu žensku ulogu iznela je Mila Kunis, kojoj se sudbina njene junakinje koju tumači odigrala i u stvarnom životu. Naime, dok je Mila bila zauzeta ovim filmom, njen sadašnji suprug, glumac Ešton Kučer, snimao je film “Bez obaveza”, sa istom tematikom. Iako su se znali od ranije, jedan susret te godine je probudio nešto u njima i dogovorili su se da imaju vezu bez obaveza. Međutim, oni su danas u jednom od najskladnijih brakova i imaju dvoje dece. Milinog partnera u filmu tumači slavni Džastin Timberlejk, a u ostalim ulogama su: Patriša Klarkson, Džena Elfman, Brajan Grinberg, Ričard Dženkins, Vudi Harelson i drugi.

Foto: Promo

Džejmi je devojka iz kadrovske službe, odlučna da više ne veruje u holivudski kliše o pravoj ljubavi. Dilan je njen novi klijent, kome je dosta i devojaka i veza. Simpatije na prvi pogled su ih privukle, pa se prepuštaju strastima, ali sklapaju dogovor da će prekinuti neobavezni seks ako neko od njih postane emotivno vezan. U početku sve odlično funkcioniše, ali se ubrzo zaljubljuju i preispituju svoj odnos...

Foto: Promo

Ne propustite romantičnu komediju “Samo drugarski” večeras u 20.00 na Pink Premium. Ovaj, ali i mnoga druga filmska ostvarenja možete gledati bilo kada, bilo gde uz Klik TV! Autor: J. P.

#Džastin Timberlejk | Justin Timberlake

#Film

#Klik Tv

#Mila Kunis

#Pink Premium

#Samo drugarski (2011)

#Televizija Pink

'