AKTUELNO

Članica Predsedništva vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) i državna sekretarka u MUPU-u Srbije Biljana Popović Ivković odbacila je kao apsolutno neosnovane kritike opozicije akcije policije u Staroj Pazovi i zaplene marihuane i povezivanje proizvođača s bratom predsednika Srbije Anedrejom Vučićem.

- Neverovatno je kakva je panika nastala u redovima Dragana Đilasa zbog za njih bolne spoznaje da istina uvek mora da pobedi njihove prljave laži ma koliko puta i ma koliko glasno pokušavali da ih podmetnu... Na sve moguće načine pokušali su da omalovaže još jednu nadasve uspešnu policijsku akciju zaplene narkotika u blizini Stare Pazove, da unize rad policijskih službenika dugogodišnjih profesionalaca, a u svom zanosu laganja poručivali su čak i direktoru policije da ne zna šta govori i da se MUP hvališe sa dva-tri grama zaplenjene droge - navela je Biljana Popović Ivković u saopštenju za javnost.

Ona je podsetila i na "mizerne političke napade na ministra Nebojšu Stefanovića, i to blaćenje ljudi koji su svojim neumornim radom već od početka godine zaplenili 6,2 tone narkotika i uhapsili skoro 800 dilera".

- Pošto su im se laži rušile ko kula od karata, krenuli su i u nasrtaje na Andreja Vučića, brata predsednika Republike Srbije. I to je potpuno jasno - jedina politika koju Dragan Đilas i njegovi sledbenici imaju da ponude - bezočne laži, nasilje i agresija u kojoj se ne biraju sredstva, a jedno od Đilasvih omiljenih je svakako - udaranje na porodicu - istakla je Popović Ivkovićeva.

Ona je istakla da su ti "bedni pokušaji kriminalizacije članova porodica bili naravno u konačnici usmereni na predsednika Aleksandra Vučića, što je marketinški Veliki brat naravno začinio sa naslovnim stranama svojih tabloida na kojima je predsedniku Srbije nacrtana meta na glavu uz pozive na njegovo ubistvo".

- I tako se u besu razotkrio. Sve laži na putu ka njegovom krajnjem cilju, a to je diskreditacija predsednika Aleksandra Vučića ne bi li se Đilas i drugari vratili na vlast i nastavili da pljačkaju građane Srbije, pale su u vodu i pošto su pobijene samo i samo golom istinom, u redovima Saveza za Srbiju nastupila je opšta panika - ističe se u saopštenju.

#Biljana Popović Ivković

'