AKTUELNO

Miljenik devojčica se u prazničnom intervjuu za Pink.rs osvrnuo na 2019. godinu i otkrio koje su mu najdraže praznične uspomene.

Sergej Pajić, pobednik pete sezone spektakularnog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars", dokaz je da se snovi ostvaruju, uz dovoljno ambicije, vrednog rada i vere u sebe. Iako u našem narodu postoji verovanje da ti se želje neće ostvariti ukoliko ih izgovoriš naglas, ovaj talentovani Banjalučanin nikad se nije libio da javno iznese svoje težnje, već je hrabro jurio ka ostvarenju svojih snova. Tokom fantastičnog takmičenja za mlade talente, Pajić je isticao da želi da se preseli u Beograd, kako bi napredovao u svojoj muzičkoj karijeri, kao i da želi da ponese "All Stars" titulu, a obe želje su mu se ostvarile.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Osim profesionalnog uspeha, "Pinkove zvezdice" su mu donele i neraskidiva prijateljstva, a ekipa našeg portala upravo je Sergeja srela u ulici Kneza Mihaila sa superfinalistom ovog takmičenja, Matejom Vukašinovićem. Iako je centar Beograda bio prepun "Pajićki" i "Vukašinovićki", kako se popularno nazivaju grupe fanova ovih multi-talentovanih mladića, uspeli smo da "ukrademo" par trenutaka za novogodišnji intervju, a Sergej nam je otkrio kakvi su mu planovi za predstojeću godinu.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Ko je Sergej na kraju 2019. godine i gde vidiš sebe u 2020. godini?

Na kraju 2019. mislim da sam isti, samo zreliji i ozbiljniji. Nastojim da se ne dižem u oblake, već da stojim čvrsto na zemlji. U 2020. godini se vidim na ozbiljnoj estradnoj sceni, sa ozbiljnim projektima, novim pesmama i velikim nastupima - odgovorio je Sergej.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Iza tebe je uspešna godina, da li možeš da izdvojiš jedan profesionalni i jedan privatni događaj po kojima ćeš pamtiti 2019. godinu?

Ovo je bila baš uspešna godina za mene. Pobedio sam u "Pinkovim zvezdicama - All Stars", upoznao sam i krenuo da sarađujem sa ljudima sa naše estradne scene. Bilo je dosta i privatnih i poslovnih uspeha, ali kada bih morao da izdvojim privatni, to bi bio moj 5.0 prosek u školi, a poslovni je pobeda u "Pinkovim zvezdicama" - istakao je Pajić.

Koja želja ti se još uvek nije ostvarila, a voleo bi da se ostvari u 2020. godini?

Voleo bih da snimim duet sa Milanom Stankovićem - otkrio je Sergej.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Veoma si vezan za svoju porodicu, što se videlo i tokom takmičenja, kao i na tvojim profilima na društvenim mrežama. Koja ti je najlepša praznična uspomena sa njima?

Za praznike najčešće sestra Sara i ja idemo kući u Banjaluku, da budemo zajedno sa roditeljima, bratom i sestrom. Najlepše praznične uspomene vežu me za božićne praznike. Seča badnjaka, pijukanje, ponoćna liturgija, traženje novčića u česnici... - ispričao je Pajić.

Ove godine si imao mnogo nastupa, a nedavno si napravio i pravu pometnju na Instagramu kada si otkrio da si snimio novu pesmu. Kada izlazi "Uspavanka"?

Nova pesma "Uspavanka" je završena i izlazi početkom godine. Pesmu je radio Neven iz grupe "In Vivo". Što se tiče nastupa, to nastojim da uskladim sa školom, tako da ću ih kao i do sada najavljivati preko društvenih mreža - otkrio je Pajić.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Za sam kraj, šta bi poželeo čitaocima našeg portala, koji su te verno pratili od kada si prvi put stupio na scenu "Pinkovih zvezdica"?

Svima bih poželeo srećnu Novu 2020. godinu. Poželeo bih puno zdravlja i sreće, da veruju u sebe i svoje snove - poželeo je Sergej.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Autor: M. P.

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Sergej Pajić

'