AKTUELNO

Ispričala sve do detalja!

Urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević zamolio je Jelenu Pešić da predoči situaciju iz paba, kada su zadrugari osudili Dalilu Dragojević da je flertovala sa Stefanom Karićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre paba nisam ništa primetila, Dalila se tada ponašala kao zaljubljena tinejdžerka. Zaista sam bila šokirana. Nije ona radila Bog zna kakve stvari, ali te poruke kroz pesme su me šokirane. Ja nisam htela da potegnem tu temu, vidim da Dalili ovo smeta, ali to su činjenice. Nadam se da ćete pustiti snimak, gde ćete jasno videti njene reakcije. Da, bila sam u šoku, ona je od početka govorila sve najlepšE za svoj brak, a sada nemamo prilikU da to čujemo od nje - rekla je Pešićeva.
Ne mogu ja da sedim i ćutim kada je meni moj muž zamerio, nije isto. Ja se ovde branim od hijena koji napadaju moj brak. Odjednom su svi primetili - prokomentarisala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Osetila sam tE večeri Dalilino preraspoloženje. Pesme poput "Malo po malo, ti mi uze srce, pa i sve ostalo", potom "Šeherezada". Mislila sam da je u pitanju neki zadatak - dovršila je Jelena, a onda je Dejan prokomentarisao:
Ja znam Dalilin repertoar, pogotovo kada je sa Đedovićem, ona ima taj repertoar od 2000. do 2008. godine. Mislim da je priča preforsirana, ja sam rekao Dalili šta je mene zasmetalo - istakao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Dalila Dragojević

'