AKTUELNO

Ovo nije očekivao ni u snovima.

Nakon spektakularne žurke koju je Veliki šef organizovao povodom proslave srpske Nove godine, ovonedeljni potrčci Miljana Kulić i Nikola Orozović zaputili su se ka sobi za izolaciju, gde su do ranog jutra vodili intimne razgovore. Kulićeva se poveravala Orozoviću, a zatim je on odlučio da je oraspoloži, pa ju je izmasirao pred spavanje. Miljana je nakon toga otišla do apartmana da proveri sina Željka, pa se vratila, a Nikola se u međuvremenu uspavao.

Foto: TV Pink Printscreen

Čim se vratila, Kulićeva je želela da se uveri u to da je Orozović zaista zaspao, pa je podigla jastuk koji je on stavio preko glave.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada se uverila da Orozović zaista spava, Miljana mu je poželela lepe snove na specifičan način. Poljubila je svoju šaku, a zatim ju je spustila na Nikolino rame, pa nakon toga otišla u svoj krevet.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, tokom jučerašnje emisije "Izbor potrčka", Kulićeva je istakla da je ushićena što će sa Nikolom deliti sobu za izolaciju, kao i da je Željka rodila tako što je njeno prijateljstvo sa Željkovim ocem preraslo u ljubav, pa je dodala da bi volela da se to isto desi i sa Orozovićem i da rodi ćerku. Iako je Kulićeva ovo rekla na sebi svojstven način, niko nije znao da li se šalila ili je stvarno to mislila. U prilog tome da se nije šalila govori i činjenica da je nekoliko puta tokom jučerašnjeg dana pokušala da nagovori Orozovića da spoje krevete u sobi za izolaciju, a tokom žurke mu se udvarala.

Kako će se dalje situacija odvijati između njih dvoje, ostaje da vidimo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Miljana Kulić

#Nikola Orozović

'