AKTUELNO

Težak izbor za njega.

Voditelj Ognjen Amidžić ušao je i večeras u Belu kuću, kako bi se odigralo još jedno izdanje emisije "Nominacije". Zadrugari večeras biraju između Ivane Šopić i Marka Janjuševića Janjuša, koje je za potrčke ove nedelje postavila Milica Kemez. Nakon Stefana Karića, svoje mišljenje je izneo Milan Petković, a zatim i nova zadrugarka Sofija Simić.

Sa Janjušem nisam imao nijedan konflikt od početka, mnogo ga gotivim. Nikada mi nije rekao ružnu reč. Ivanu volim da zovem osmi odbegli patuljak Nad*kanko, to od sad. Ona je jako simpatična mala curica, koja ume da bude jako zadrta kad je nervozna. Volim da je provociram. Zna da nema tu zle krvi. Voli da krade pivo. Želim da nominujem, nominovaću Ivanu, ipak je Janjuš brat - rekao je Milan Petković.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam neku komunikaciju sa njima, ništa lično, šaljem Ivanu - rekla je Sofija.
Dragi su mi i Janjuš i Šopićka, Janjuš više, tako da šaljem Ivanu - kratko je rekao Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče njih, neću komentarisati njihov odnos. Nije to tema, ostaću suzdržan večeras. Komentarisaću Ivanu kao prijatelj, ispala je uvek jako dobar čovek prema meni. Nisam osetio nikakvu zlobu sa njene strane, ja to poštujem, možda i najdraža ženska osoba ovde, u prijateljskom smislu, gledam je kao sestru. Janjušu mogu da kažem samo jednu rečenicu - prijatelju, ovde si došao da se boriš za ženu i dete, te dve stvari treba da ti budu svetinja. To je to. Nominovaću Ivanu, zato što sam bliži sa Janjušem - poručio je Lazar Čolić Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Ivana Šopić

#Lazar Čolić Zola

#Marko Janjušević Janjuš

#Zadruga 3

'