AKTUELNO

Progovorila o gorućoj temi!

"Ako si čista, kako tvrdiš da jesi, zbog čega nisi popričala sa Kijom nakon "Zadruge 2?" - glasilo je pitanje za Anu Korać u emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" aludirajući na prekid prijateljstva sa Kijom Kockar, zbog navodne afere sa njenim, sada već bivšim suprugom, Slobodanom Radanovićem.

Tokom "Zadruge 2", kada se pojavila vest o navodnoj aferi Ane i Slobodana, Koraćeva je tvrdila da će kontaktirati Kiju po izlasku iz rijalitija, pa je objasnila zbog čega do toga nije došlo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam ničije kuče, niti bilo čiji potrčko. Ko je to rekao neka stoji iza svojih reči, ako je Sloba to rekao, neka se oglasi. Ne bih mu se posle svega javila. On ne može da prizna, pa da posle povuče, non-stop se nešto vrti u krug. Kada sam izašla, nisam pročitala da je Sloba to negde izjavio, samo sam pročitala vest da je izjavio da nikada nije bio sa mnom - objasnila je Ana.
Ana je rekla ovde da će napolju završiti sve sa Kijom, kada sam izašao kontaktirao sam Kiju, rekla mi je da joj je Sloba do detalja sve rekao. Meni je rekla tvoja najbolja drugarica da si se j*bala sa njenim mužem. Kija je rekla da je to bio presudan momenat da se razvede od Slobe. Vi se svi mimoilazite , tako stvarate sumnju - govorio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Svako ko ima nešto, neka dođe fino na sud da to i dokaže. Ja sam čista, mene ne zanima. Mene ova tema više ne zanima -rekla je Koraćeva, Miljana Kulić je prokomentarisala.
Sloba nije želeo da se oglasi, jer je želeo da ispadne džentlmen. Anu je i Stefan Karić j*bao. Da li mogu da se postavite dva pitanja Ani na poligrafu : "Da li je j*bao Stefan Karić, da li je j*bao Slobodan Radanović?" - pitala je Miljana.

Pogledajte detaljnije u video-pilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'