AKTUELNO

Porota iznosi mišljenje o svađi Miljane i Gagija.

U Beloj kući je u toku suđenje Miljane Kulić i Gagija Đoganija. Naime, Miljana je tužila densera jer joj je okrenuo leđa zbog Marka Miljkovića. Nakon uvodne reči, usledilo je i mišljenje porote.

Što se tiče Marka Miljkovića, naravno da je Miljani smetalo to što se Gagi i Marko druže. Možda Marko nije povredio Lunu, možda nije, ali Luna nije tema sada, bitni ste vi koji ste ovde. Trebalo je ovde da popričate o svom odnosu i o tim relacijama, ti i Miljana i ti i Marko. Marko ti svakako ne bi zamerio na tvom druženju sa Miljanom - rekla je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je specifična devojka, veoma je posesivna. U ovoj situaciji Gagi nije u pravu jer je znao kakva je Miljana i da ne treba da ide tako duboko u prijateljstvo, trebao je da balansira. Kada je Gagi imao teške situacije, Miljana i Marija su njega primile u apartman. Miljana ima gram emocije prema Marku i ona nije znala kako da reaguje i balansira kada je on došao ovde. Gagiju nije smetalo da se Miljana i Gagi druže, ali kako su Miljana i Marko postali loši rijaliti prijatelji, njih troje nisu mogli zajedno i Miljana je htela da odvoji Gagija da bude sa njim, ali to nije bilo izvodljivo - rekao je Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sa Miljanom nisam bio toliko blizak, ja sam sa Marijom provodio više vremena. Ja sam se resetovao ovde u "Zadruzi", kako se neko bude poneo prema meni, tako se i ja ponašam prema ostalima - izneo je repliku Gagi.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Gagi Đogani

#Miljana Kulić

'